24 / 04 / 2024

Trakya Cam ürünlerini Arkımeet 2014'te tanıttı!

Trakya Cam ürünlerini Arkımeet 2014'te tanıttı!

Trakya Cam ürünlerini Arkımeet 2014'te tanıttı. Trakya Cam, “ Architects Meet in İstanbul ” başlığı ile gerçekleşen etkinlikte ileri teknolojiye sahip mimari çözümlerini de tanıttı.



Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam’ın gümüş sponsorluğunu üstlendiği Türkiye'nin en büyük mimarlık platformu “ARKIMEET 2014”, 19-20 Kasım 2014 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşti. Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından bu yıl ikincisi “Architects Meet in İstanbul” başlığıyla düzenlenen etkinliğe,  400’ü  aşkın mimar ve sektör temsilcisi katıldı.


Ar-Ge ve inovasyon projeleri ile mimari camlarda değişen talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda üretim gerçekleştiren Trakya Cam’ın, ARKIMEET 2014’te düzenlediği “Blush Hour” etkinliğinde tanıtımını yaptığı ileri teknoloji mimari cam ürünleri mimarlardan büyük ilgi gördü. 


Dünyanın altıncı, Avrupa’nın üçüncü büyük düzcam üreticisi olan Trakya Cam’ın, yapı sektörüne yönelik ileri teknoloji ürünleri ile mimaride büyük önem taşıyan; enerji tasarrufu, dekorasyon, gürültü kontrolü, emniyet ve güvenlik ihtiyaçlarına yönelik çözümleri bulunuyor.



Geri Dön