26 / 04 / 2024

Triyanda Evleri İzmir satılık daire!

Triyanda Evleri İzmir satılık daire!

Firma: Egesel İnşaat

Proje: Triyanda Evleri

İçerisinde 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin bulunduğu Triyanda Evleri İzmir satılık daire bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz...




 Triyanda Evleri projesi  Egesel İnşaat  tarafından İzmir'de yükseliyor.  Triyanda Evleri  İzmir  satılık daire fiyatlarına geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim: 


30 bin metrekare arsa alanına sahip olan Triyanda Evleri İzmir projesinin içerisinde 300 adet daire mevcut durumda. daire tiplerinin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı Triyanda Evleri İzmir satılık daire fiyatları ile ilgili ayrıntılar şöyle: 


Triyanda Evleri İzmir satılık daire: 


Henüz temellerin atılmadığı Triyanda Evleri İzmir satılık daire fiyatları ve Triyanda Evleri İzmir ödeme planı hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Triyanda Evleri İzmir satılık daire fiyatları belli olduğu takdirde sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz. 


Sanayi merkezine ve Torbalı merkeze 8, Havalimanına 14 dakika, Özdere'ye 35 dakika ve çevre yoluna 5 dakikalık mesafede yükselen Triyanda Evleri İzmir projesinde tenis kortu, çocuk oyun parkı, kafe, fitness salonu, havuz, basketbol ve voleybol sahası gibi imkanlar mevcut. 



Triyanda Evleri İzmir iletişim: 1/5 Sokak No:3 / C Atıf Bey Mahallesi Gaziemir/İZMİR



Telefon: 0 232 252 00 85

Web Adresi: www.triyandaevleri.com

Gülay Odabaşı/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön