18 / 04 / 2024

Batı Bahçe Evleri Ankara satılık daire!

Batı Bahçe Evleri Ankara satılık daire!

Firma: Şah-Taş İnşaat

Proje: Batı Bahçe Evleri

Bir çok sosyal donatının yer aldığı Batı Bahçe Evleri projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde dairler yer alıyor. Batı Bahçe Evleri Ankara satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor...



Süs Havuzları, dinleme alanları, çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzu ve spor sahası sosyal alanların yer aldığı Batı Bahçe projesi 15 bin 722 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Ankara'da konumlandırılan Batı Bahçe Evlerinde dairelerin satış süreci devam ediyor.


Batı Bahçe Evleri  Ankara  satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. Şah-Taş İnşaat imzası ile yükselen Batı Bahçe Evlerinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daireler yer alıyor. 


Satışların devam ettiği  Batı Bahçe Evleri  Ankara satılık daire fiyatlarından önce projenin ödeme planı bilgisinden bahsedelim Batı Bahçe ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşin, kalanı ise banka kredisi kullanılarak taksitlendirilebiliyor.


Batı Bahçe Evleri Ankara satılık daire fiyatları kapsamında konutlar 250 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Batı Bahçe satış ofisi ile 0533 488 61 99 no'lu telefon numarasından iletişime geçerek daire fiyatları hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.


Batı Bahçe Ankara nerede?

Ankara Batı Bahçe Evleri adres: Turgut Özal Mahallesi 2263 Sokak No:4 Batıkent / Ankara  


Ankara Batı Bahçe Evleri iletişim:

Telefon: 0533 488 61 99 - 0553 289 23 23 

Web adresi : www.batibahceevleri.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön