19 / 04 / 2024

Triyanda Masal'da teslimler başlıyor!

Triyanda Masal'da teslimler başlıyor!

İzmir’in köklü inşaat firmalarından Egesel İnşaat, Torbalı-Ayrancılar’da 2 yıldır inşa etmekte olduğu ‘Triyanda Masal’ projesini, Hilton Otel’de düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı.




 İzmir’in köklü inşaat firmalarından Egesel İnşaat, Torbalı-Ayrancılar’da 2 yıldır inşa etmekte olduğu ‘Triyanda Masal’ projesini, Hilton Otel’de düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. 30 dönüm arazi üzerinde 317 konuttan oluşan ve 5 Kasım 2016’da anahtar teslimi yapılacak olan projeyle ilgili konuşan Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, Egesel İnşaat’ın kendi çizgisi, altyapısı ve insan kaynağıyla gelişime açık bir şirket olduğunu belirterek, “İnsan ve emek odaklı bir yapımız var. Piyasa koşulları ve konjonktürü doğru değerlendirdiğimizi düşünüyorum. İzmir’in çeşitli bölgelerinde, bölgelerin gelişme trendleriyle uyumlu, yüksek kaliteli yaşam projeleriyle yatırımımıza devam edeceğiz” dedi.


Egesel’in arsa üreten bir firma olduğunu dile getiren Şahin, “Triyanda 85 bin metrekarelik bir inşaat alanı. Egesel İnşaat 24 ayda 800 konut üretti. Bu şu demektir. Bu İzmir’de metraj olarak bir ilk, konsept olarak İzmir’de bir ilk” diye konuştu.


Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Meltem Şahin ise, 2 yıl önce bu projeye başlarken bir hayal kurduklarını belirterek, “İnsanların doğanın içinde mutlu yaşayacakları, çocukların özgürce dolaşabileceği, spor, sosyalleşme ve her türlü günlük ihtiyaca cevap veren bir yaşam merkezi yaratmak istedik. Bu nitelikli ve özel yaşamı en ulaşılabilir şekilde müşterilerimizle buluşturmak istedik. ‘Bir masal başlıyor’ diyerek yola çıktık. 2 yıl gibi kısa bir süre içerisinde de masalımızı kendimiz yazdık” ifadelerini kullandı.


Bölgenin ilk yaşam projesi olarak lanse edilen Triyanda, 30 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Yüzde 77’si peyzaj alanı olarak planlanan projede 317 konut bulunuyor.600 metrekareyle İzmir’in en büyük havuzuna sahip olan Triyanda’da aynı zamanda 1000 metrekarelik alanda fitness salonu yer alıyor. Engellilerin kolayca yaşayabilecekleri şeklide tasarlanan yaşam alanında, engelli vatandaşlar kimsenin desteği olmadan tek başlarına her işlerini yapabiliyor.


Triyanda Masal Projesi’nde daireler satışa çıktığı andan itibaren büyük ilgi gördü. 317 konuttan oluşan Triyanda’da dairelerin büyük bir bölümü satıldı. 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan projede, 2+1 daireler 300 ila 355 bin TL, 3+1 daireler ise 335 ila 405 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.


http://www.triyandamasal.com/


Ege Politik


Geri Dön