24 / 04 / 2024

Trump Alışveriş Merkezi bayram kampanyası başlatıyor!

Trump Alışveriş Merkezi bayram kampanyası başlatıyor!

Trump Alışveriş Merkezi, avantajlı bayram alışverişi kampanyasını başlatıyor. 5-6 Ekim ve 12-13 Ekim’de Trump Alışveriş Merkezi’nden alışveriş yapanlar, kasada anında yüzde 20 indirim fırsatından yararlanıyor...



Perakende sektöründe kasada ekstra yüzde 20 indirim sağlayan ‘indirimin indirimi’ kampanyasını başlatarak bir ilke imza atan Trump Alışveriş Merkezi, şimdi de bayram öncesi alışveriş yapacakların gönlünü fethetmeye hazırlanıyor. Mecidiyeköy’de yer alan Trump Alışveriş Merkezi, bayram kampanyası kapsamında 5-6 Ekim ve 12-13 Ekim’de alışveriş yapan herkese, kasada anında yüzde 20 indirim sağlıyor! Ziyaretçilere bayram öncesi alışverişlerini ekonomik şekilde yapma imkanı getiriyor!


5-6 Ekim ve 12-13 Ekim tarihlerinde düzenlenecek kampanya kapsamında anlaşmalı mağazalara gelen müşterilere, yaptıkları alışveriş bedeli üzerinden kasada anında ekstra yüzde 20 indirim yapılacak. 


Bu büyük avantaj sağlayacak kampanyaya katılan markalar arasında, Accessorize, Sevil, Divarese, Gap Kids, Kryolan, Saat&Saat, Karamela, Glow, Toyzshop, Mamino, Berk, Kiğılı, Roman, Lee Cop., D&R, D&R Kids ve English Home gibi markalar yer alıyor.



Geri Dön