27 / 04 / 2024

Trump New'de kiralık ofislerin metrekare fiyatı 35 dolar!

Trump New'de kiralık ofislerin metrekare fiyatı 35 dolar!

Gazete ilanlarında 'Trump New' olarak yer alan Trump Towers İstanbul'un yeni ofis binası hizmete sunuluyor. Projede kiralık ofislerin metrekare birim fiyatı 35 dolardan başlıyor....



Trump International ve Doğan Grupun işbirliği ile İstanbulun Şişli semtinde hayata geçirilen Trump Towers İstanbulun 2012 yılında tamamlanması ve sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

37 ve 39 katlı 2 kule şeklinde yükselen Trump Towers İstanbulda 39 katlı rezidans kulesi 154 metre yüksekliğinde inşa ediliyor. Bu kulede bulunan konutların alanları 680 metrekareye kadar çıkabiliyor. 37 katlı kulede ise ofis katları yer alacak.

Şişli Trump Towers İstanbulda konut ve ofis bloğunun yanı sıra 62 bin 350 metrekare arazi alanı üzerinde kurulacak olan bir de alışveriş merkezi yer alıyor.

Brigitte Weber Mimarlık tarafından tasarlanan Trump Towers İstanbulda kiralık ofislerin metrekare fiyatı 35 dolardan başlıyor. Projede 36 bin metrekarelik kiralamaya hazır ofisler bulunuyor.

Trump Towers İstanbulda rezidans sahiplerinin kullanımı için rezidans kulesinin 4. katında tasarlanmış olan Lounge ise 300 metrekarelik alan içerisinde kütüphanesi, barı, şömineli oturma bölümü, business centerı, çocuk oyun alanları ve toplantı salonları ile hizmet veriyor.

 212 356 6200

www.trumpistanbul.com.tr

Trump Towers'ı havadan görmek için tıklayınız


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön