26 / 04 / 2024

Trump Towers'da 660 bin dolara!

Trump Towers'da 660 bin dolara!

Yaklaşık 4 ay sonra kapılarını açmaya hazırlanan Trump Towers'da alanları 125 metrekare olan 1+1'ler 660 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor...



Trump Towers'da alanları 125 metrekare olan 1+1'ler 660 bin dolardan, alanları 168 metrekare 2+1'ler 1 milyon 310 bin dolardan, alanları 254 metrekare olan 3+1'ler 2 milyon 547 bin dolardan başlarken; alanları 183 metrekare olan 1+1'ler 1 milyon 415 bin dolardan, alanları 250 metrekare olan 2+1'ler 2 milyon 506 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Trump Towers İstanbul sahiplerine kavuşacağı son dönemeci tamamlamak üzere yoğun hazırlıklarına devam ediyor.

Otel, iş merkezi ve rezidans geliştirilmesi ve yönetiminde dünyanın yakından tanıdığı Amerikalı gayrimenkul devi,  “Avrupa’daki ilk Trump Projesi” olma özgünlüğüyle 2011 yılının ilk aylarında ışıklarını yakıp, İstanbul’un siluetine merhaba demeye hazırlanıyor. Rezidansa bağlı aktivite alanlarında görev yapacak olan personelin yurt dışından getirilecek uzmanlar tarafından eğitilecek olması ve hizmet kalitesini diğer projeleriyle aynı standartlarda olması için sürekli denetim altında  tutmayı planlaması Trump Organizasyonu’nun 36 yılı aşan itibarına Avrupa’da da sahip çıkmakta ne kadar kararlı olduğunu gösteriyor.

Trump Türkiye’de daha önce hiçbir proje tarafından denenmemiş bir yöntemi daha uygulamaya geçiriyor; özellikle yatırımcıların hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen “Trump Kiralama Sistemi“! Bu sistem sayesinde mülklerinin kiralanmasıyla ilgili bütün prosedürleri emin ellere bırakan yatırımcılar,  Trump adıyla geri dönüşümünü hızlandıracaklar.

Elbette Trump haberleri İstanbul ile sınırlı değil;
“The Spa at Trump” 14 Agustos 2010 tarihinden itibaren zincirlerin yeni gözbebeği sayılan “Trump SoHo New York” da hizmete acildi. New Yorklu’lara farklı bir spa deneyimi yaşatan, içerisinde Türk Hamamı ve Orta Doğu hamamlarından karakteristik özellikler taşıyan The Spa at Trump® SoHo’nun konseptinin Ivanka Trump’ın İstanbul ziyaretlerinden aldığı ilhamla oluşturulduğu söyleniyor.

Travel + Leisure dergisinin “Dünyanın En Mükemmel 500 Oteli” listesine yer alan Trump International Hotel & Tower® New York, 30 milyon dolar harcanarak yapılan dekorasyon çalışmaları ile yenilendi. Trump’ın sembolü olan yapıların başında gelen otel New York’un en gözde mekanlarından biri olmaya ve dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerini ağırlamaya kaldığı yerden devam ediyor.

Trump Towers 4 ay sonra teslim edilecek.

www.trumpistanbul.com.tr0212 347 36 28

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön