24 / 04 / 2024

TSKB GYO 2019 için bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

TSKB GYO 2019 için bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik'in 2019 yılında da hizmet almak üzere seçilmesine ve şirket genel kurulunun onayına sunulmasına karar verildi...



TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız denetim kuruluşu seçimi hakkında açıklama yaptı.

TSKB GYO'nun halen bağımsız finansal denetim ve bilgi sistemleri denetimi hizmeti veren bağımsız denetim şirketi Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin 2019 yılında da aynı hizmetleri almak üzere seçilmesine ve şirket genel kurulunun onayına sunulmasına karar verildi.

TSKB GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulu'nun 4 Mart 2019 tarihli toplantısında alınan karar doğrultusunda; Şirketimizde halen bağımsız finansal denetim ve bilgi sistemleri denetimi hizmeti veren bağımsız denetim şirketi Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin (Ernst & Young Global Limited üyesi) 2019 yılında da aynı hizmetleri almak üzere seçilmesine ve Şirket Genel Kurulu'nun onayına sunulmasına karar verilmiştir.

 


Geri Dön