28 / 03 / 2024

bağımsız denetim kuruluşu

bağımsız denetim kuruluşu

Türker Proje'nin 2020 yılı hesap döneminde bağımsız denetimini yapacak denetim kuruluşu olarak Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin belirlenmesine ve 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında onaya sunulmasına karar verildi...

Atakule GYO 2019 yılı için Güney Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi ile anlaştı...

TSKB GYO 2019 için bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik'in 2019 yılında da hizmet almak üzere seçilmesine ve şirket genel kurulunun onayına sunulmasına karar verildi...

Kuyumcukent Gayrimenkul bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. 2019 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için Report Bağımsız Denetim A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verdi...

Yeni Gimat GYO 2019 bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Denge Ankara Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik'in seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi...

Sinpaş GYO, PWC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı için PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Ata GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Ata GYO, DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile bağımsız denetim sözleşmesi imzalanmasına ve kararın genel kurulun onayına sunulmasına karar verdi.

İdealist GYO 2021 yılı için Karar Bağımsız Denetim'le anlaştı!

İdealist GYO, şirketin 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Karar Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine karar verdi. 

Kiler GYO 2021 yılı için Eren Bağımsız Denetim ile anlaştı!

2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile  ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız  Denetim A.Ş.'nin bağımsız denetim  kuruluşu olarak seçimi onaylandı.

Kiler GYO 2021 yılı için Eren Bağımsız Denetim'le anlaştı!

Kiler GYO'nun 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesiyle  ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim A.Ş.'nin bağımsız denetim  kuruluşu olarak seçilmesi Genel Kurul'da kabul edildi. 

Martı GYO 2021 yılı için Güreli Bağımsız Denetim Şirketi ile anlaştı!

Martı GYO'nun 1 Nisan 2020 ile 31 Mart 2021 dönemi bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilen Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü'nce tescil edildi. 

Reysaş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Reysaş GYO'nun 2021 yılı için seçilen bağımsız denetim kuruluşu Eren Bağımsız Denetim A.Ş.; 03 Haziran 2021 tarihinde tescildi ve ilan edildi. 

Özak GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Özak GYO, 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşu olarak  PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'yi seçti. 

Özak GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Özak GYO'nun 2021 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere PWC  Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar veridi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2021 yılı için bağımsız denetimini yapmak üzere Yönetim Kurulu tarafından Bağımsız Denetim Kuruluşu olarak seçilen KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. bağımsız denetim kuruluşu olarak onaylandı.

Akiş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şrketi'nin Akiş GYO'nun bağımsız denetçisi olarak seçilmesine ilişkin Genel Kurul Kararı, Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlanarak tescil edildi. 

Vakıf GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Vakıf GYO'nun 2021 yılı bağımsız denetim hizmetleri için, Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik AŞ (E&Y)'nin 2 Nisan 2021 tarihli Genel Kurulda seçilmesi hususu tescillendi. 

Doğuş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Doğuş GYO, 2021 yılı hesap dönemine ilişkin finansal raporlarının denetlenmesi için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'nin bağımsız denetim şirketi olarak seçilmesine karar verildi. 

Yeni Gimat GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Yeni Gimat GYO'nun 2021 yılı için önerilen bağımsız denetim kuruluşu Denge Ankara Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. (Mazars) genel kurul onayının akabinde tescil ve İlan edildi. 

bağımsız denetim kuruluşu Haberi

bağımsız denetim kuruluşu

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız denetim kuruluşu seçimi hakkında açıklama yaptı.

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme'nin 28 Şubat 2020 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında; 2020 yılı hesap döneminde bağımsız denetimini yapacak denetim kuruluşu olarak Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin belirlenmesine ve 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında ortakların onayına sunulmasına karar verildi.

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme'nin KAP açıklaması:
Şirketimizin 28 Şubat 2020 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında; 2020 yılı hesap döneminde bağımsız denetimini yapacak denetim kuruluşu olarak Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin belirlenmesine ve 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında ortaklarımızın onayına sunulmasına karar verilmiştir.

Pay sahiplerinin bilgisine...