29 / 03 / 2024

Türker Proje 2020 yılı bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Türker Proje 2020 yılı bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Türker Proje'nin 2020 yılı hesap döneminde bağımsız denetimini yapacak denetim kuruluşu olarak Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin belirlenmesine ve 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında onaya sunulmasına karar verildi...



Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız denetim kuruluşu seçimi hakkında açıklama yaptı.

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme'nin 28 Şubat 2020 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında; 2020 yılı hesap döneminde bağımsız denetimini yapacak denetim kuruluşu olarak Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin belirlenmesine ve 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında ortakların onayına sunulmasına karar verildi.

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme'nin KAP açıklaması:
Şirketimizin 28 Şubat 2020 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında; 2020 yılı hesap döneminde bağımsız denetimini yapacak denetim kuruluşu olarak Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin belirlenmesine ve 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında ortaklarımızın onayına sunulmasına karar verilmiştir.

Pay sahiplerinin bilgisine sunarız.


Geri Dön