29 / 03 / 2024

TTNET, Çorum'a çağrı merkezi kuruyor!

TTNET, Çorum'a çağrı merkezi kuruyor!

TTNET tarafından Çorum’a çağrı merkezi kurulması ile ilgili çalışmanın nihayete ulaştığını belirten Uslu, ilk etapta 100 kişilik istihdamla hizmete açılacak olan çağrı merkezinin zamanla istihdam kapasitesinin 600’e ulaşacağını söyledi...




TTNET tarafından Çorum’a kuracağı çağrı merkezinde sona yaklaşıldı.


AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Organize Sanayi Müdürlüğü’nde bir basın toplantısı düzenleyerek çağrı merkezinin kurulum süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.


TTNET tarafından Çorum’a çağrı merkezi kurulması ile ilgili çalışmanın nihayete ulaştığını belirten Uslu, ilk etapta 100 kişilik istihdamla hizmete açılacak olan çağrı merkezinin zamanla istihdam kapasitesinin 600’e ulaşacağını söyledi.


Zaman zaman çağrı merkezi ile ilgili kendisine sorular yöneltildiğini hatırlatan Uslu, “Olabildiğince özenli bir şekilde bu çalışmayı sürdürdük.Gelişmeleri kimseden gizlenmedik. Sadece farklı siyasi müdahalelerle karşılaşmamak ve yatırımın başka illere kaymasını önlemek için iş tamamlanana kadar herkesin haberinin olmasını istemedik. Çağrı merkezi kuralım demekle merkez kurulmuyor. Öncelikle bunun alt yapısını hazırlamak lazım” dedi.


Çağrı merkezinin ASİST A.Ş. tarafından kurulacağını dile getiren Uslu, merkezin kurulumu için 8 Ocak’ta mukavelenin imzalandığını açıkladı.


Merkezin OSB’de hizmet vereceğini söyleyen Salim Uslu, TTNET’in kuruluşu olan ASİST A.Ş. tarafından işin sürdürüleceğini, OSB tarafından yapılması kararlaştırılan bin 500 metrekarelik bir binada hizmetlerin yerine getirileceğini aktardı.


ASİST A.Ş.’nin OSB’nin yapacağı binaya 15 bin TL kira bedeli ödeyeceğini dile getiren Uslu, 100 kişilik istihdamla başlayacak olan personel alımının, zamanla 600 kişi kapasitesine kadar çıkacağını belirtti.


Söz konusu yatırımın Çorum’a 9 milyon 72 bin TL’lik istihdam getirisinin olacağını anlatan Uslu, “Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor ve kutluyorum. Bu önemli bir kazanımdır, herhangi bir müdahale olmasın diye özenle yürüttük ve artık dönüşü yok. Çorum’a hayırlı olsun.” dedi.


Toplantıda Vali Sabri Başköy, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, OSB Müdürü Yaşar Şahin, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu Yönetim Kurulu (OSBÜK) Üyesi Mustafa Yağlı, ÇOSİAD Başkanı Bülent Karadayı hazır bulundu.


Malatya Gerçek


Geri Dön