26 / 04 / 2024

çorum çağrı merkezi ttnet ne zaman açılacak

çorum çağrı merkezi ttnet ne zaman açılacak

TTNET tarafından Çorum’a çağrı merkezi kurulması ile ilgili çalışmanın nihayete ulaştığını belirten Uslu, ilk etapta 100 kişilik istihdamla hizmete açılacak olan çağrı merkezinin zamanla istihdam kapasitesinin 600’e ulaşacağını söyledi...

ALO 181'e 2023'ün ilk yarısında 640 bin 795 çağrı geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, ALO 181 Çağrı Merkezi ile 2023 yılının ilk yarısında 640 bin 795 çağrı kayda alındı.

Yabancıya konut satışında 'çağrı merkezi' dönemi!

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Havva Nur Barman, konut satışlarının yüzde 70'ini çağrı merkezi kanalıyla yaptıklarını vurgulayarak, "Yurt dışına her ay ortalama 150 bin çağrı gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Dinar 112 Acil Çağrı Merkezi binasının açılışı TBMM'de!

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi Altmışevler Mahallesi'ndeki 112 Acil Çağrı Merkezi binasının açılışı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çorum 112 Acil Çağrı Merkezi binasının inşaatı tamamlandı!

2016 yılında yapımına başlanan 112 Acil Çağrı Merkezi’nin binasının inşaatı tamamlandı. 7 milyon TL'ye mal olan bina hizmete girdi.

Adıyaman 112 Acil Çağrı Merkezi'nin inşaatı başladı!

İçişleri Bakanlığı tarafından Adıyaman’da faaliyete geçen 112 Acil Çağrı Merkezi'nin inşaat çalışmaları başladı. Toplam 10 bin metrekare üzerinde hayata geçirilecek proje 11 Milyon 564 bin TL'ye ihale edilecek.

Çorum'da 2 yeni kültür merkezi hizmete girecek!

Çorum Belediyesi tarafından kültür ve sanat merkezlerinin sayısı artıyor. Bölgede inşa edilen iki kültür merkezi önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. 

Muş'ta Acil 112 çağrı merkezi inşa ediliyor!

Muş Valisi Seddar Yavuz, yapımına devam edilen Acil 112 çağrı merkezinin inşaat çalışmalarının devam ettiğini ve 2017 yılının Ekim ayında hizmete açmayı planladıklarını belirtti.

Amasya AFAD ve 112 acil çağrı merkezi inşaatında son durum ne?

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, içerisinde Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) ile 112 Acil Çağrı Merkezinin yer alacağı inşaatta incelemelerde bulundu.

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi açıldı!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yapımı tamamlanan Adnan Menderes Kültür Merkezi'nin açılışı yapıldı. Açılış töreninde konuşmayı Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yaptı.

Metristepe Kültür Merkezi Pazartesi günü açılıyor!

Bozüyük’ün en önemli kültürel ihtiyaçlarından birisi olarak yapımına başlanan Kültür Merkezi Binası, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın katılımlarıyla Pazartesi günü açılarak hizmete girecek.

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi, törenle açıldı.Törende konuşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Ağrı'da Yaşlı Evde Bakım Merkezi'nin açılışı yapıldı!

Ağrı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaşlı vatandaşların bakım ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla “Yaşlı Evde Bakım Merkezi” açıldı.

Ağrı'da Aile Destek Merkezi'nin açılış töreni gerçekleşti!

Ağrı’da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapımı tamamlanan Aile Destek Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

çorum çağrı merkezi ttnet ne zaman açılacak Haberi

çorum çağrı merkezi ttnet ne zaman açılacak


TTNET tarafından Çorum’a kuracağı çağrı merkezinde sona yaklaşıldı.


AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Organize Sanayi Müdürlüğü’nde bir basın toplantısı düzenleyerek çağrı merkezinin kurulum süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.


TTNET tarafından Çorum’a çağrı merkezi kurulması ile ilgili çalışmanın nihayete ulaştığını belirten Uslu, ilk etapta 100 kişilik istihdamla hizmete açılacak olan çağrı merkezinin zamanla istihdam kapasitesinin 600’e ulaşacağını söyledi.


Zaman zaman çağrı merkezi ile ilgili kendisine sorular yöneltildiğini hatırlatan Uslu, “Olabildiğince özenli bir şekilde bu çalışmayı sürdürdük.Gelişmeleri kimseden gizlenmedik. Sadece farklı siyasi müdahalelerle karşılaşmamak ve yatırımın başka illere kaymasını önlemek için iş tamamlanana kadar herkesin haberinin olmasını istemedik. Çağrı merkezi kuralım demekle merkez kurulmuyor. Öncelikle bunun alt yapısını hazırlamak lazım” dedi.


Çağrı merkezinin ASİST A.Ş. tarafından kurulacağını dile getiren Uslu,...