27 / 04 / 2024

ttnet çorum çağrı merkezi

ttnet çorum çağrı merkezi

TTNET tarafından Çorum’a çağrı merkezi kurulması ile ilgili çalışmanın nihayete ulaştığını belirten Uslu, ilk etapta 100 kişilik istihdamla hizmete açılacak olan çağrı merkezinin zamanla istihdam kapasitesinin 600’e ulaşacağını söyledi...

TOKİ Çorum Celilkırı kura sonuçları 9 Ağustos 2022! Çorum kura sonucu 2+1 ve 3+1!

TOKİ Çorum Celilkırı kura sonuçları 9 Ağustos 2022 ve Çorum kura sonucu 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte Çorum TOKİ projesi detayları...

Çorum'da 14 mahalle için kentsel dönüşüm çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Çorum Belediye Başkanı'na çağrı yaparak kent genelinde 14 mahallede kentsel dönüşüm çalışmalarının başlaması gerektiğini dile getirdi. 

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çorum'a 69 milyon TL'lik tesis yatırım!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, Çorum'a 69 milyon liralık yatırım yapacak.

Mobilya üreticilerinden mülk sahiplerine kira desteği çağrısı!

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Orman ve Ağaç Ürünleri Grubu Meclis Üyesi Murat Erdal yaptığı açıklamada mülk sahiplerinden belirli bir süre kira talep etmemelerini beklediklerini dile getirdi.

Çorum 112 Acil Çağrı Merkezi binasının inşaatı tamamlandı!

2016 yılında yapımına başlanan 112 Acil Çağrı Merkezi’nin binasının inşaatı tamamlandı. 7 milyon TL'ye mal olan bina hizmete girdi.

Çorum'a pazar yeri inşa edilecek!

Çorum'a Yeni Çarşamba Pazarı geliyor. Pazar yerinin hem geçici alanı hemde yeni yeri Belediye Meclisi'nde görüşülerek belli oldu.

DSİ'den Çorum’a 30 proje!

Çorum'a 2003-2015 yılları arasında toplam 887 milyon liralık yatırım yapan DSİ'nin 2016 yılında yapılan harcamalarla birlikte yatırım tutarı 982 milyon liraya ulaştı. 2019 yılı sonuna kadar 4 adet baraj ve 26 adet gölet olmak üzere toplam 30 proje hayat bulacak.

Çorum'a 50 milyon TL'lik 7 tesis!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Çorum'a yaptırılan ve 50 milyon liraya mal olan 7 tesis için toplu açılış ve temel atma töreni düzenlendi.

TOKİ Çorum Celilkırı başvuruları başladı!

4 bin TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Çorum Celilkırı Konutları'nda 8 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Çorum Celilkırı başvuruları başladı.

TOKİ Çorum Celilkırı başvuru dönemi!

TOKİ Çorum Celilkırı Evleri'nde toplam 8 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Çorum Celilkırı başvuru dönemi ise haberimizin içinde yer alıyor.

Çorum'a modern sanatevi ve sanat sokağı yapılıyor!

Çorum’a modern bir sanatevi’ ve sanat sokağına kavuşturulması için çalışmalar aralıksız sürüyor. 2012 yılında İl Özel İdaresi ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından alt yapısı tamamlanan ev ve sokak için son aşamaya gelindi.

Lütfi Elvan Çorum'da çağrı merkezi açılışına katıldı!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Katma değeri yüksek bir alan olan ekonomiye çarpan etkisine baktığımızda büyümeye kendi kapasitesinin yedi katı katkı sağlayan çağrı merkezlerini çok önemsiyoruz." dedi..

DSİ'den Çorum'a 600 milyon TL'lik 37 tesis yatırımı!

DSİ yatırımları ve iş programlarının, karşılaşılan sorunların değerlendirildiği toplantıda Çorum 'a yapılacak ve yaklaşık 600 Milyon TL'ye mal olacak 37 tesisin çalışmaları hakkında bilgiler verildi...

ttnet çorum çağrı merkezi Haberi

ttnet çorum çağrı merkezi


TTNET tarafından Çorum’a kuracağı çağrı merkezinde sona yaklaşıldı.


AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Organize Sanayi Müdürlüğü’nde bir basın toplantısı düzenleyerek çağrı merkezinin kurulum süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.


TTNET tarafından Çorum’a çağrı merkezi kurulması ile ilgili çalışmanın nihayete ulaştığını belirten Uslu, ilk etapta 100 kişilik istihdamla hizmete açılacak olan çağrı merkezinin zamanla istihdam kapasitesinin 600’e ulaşacağını söyledi.


Zaman zaman çağrı merkezi ile ilgili kendisine sorular yöneltildiğini hatırlatan Uslu, “Olabildiğince özenli bir şekilde bu çalışmayı sürdürdük.Gelişmeleri kimseden gizlenmedik. Sadece farklı siyasi müdahalelerle karşılaşmamak ve yatırımın başka illere kaymasını önlemek için iş tamamlanana kadar herkesin haberinin olmasını istemedik. Çağrı merkezi kuralım demekle merkez kurulmuyor. Öncelikle bunun alt yapısını hazırlamak lazım” dedi.


Çağrı merkezinin ASİST A.Ş. tarafından kurulacağını dile getiren Uslu,...