24 / 04 / 2024

Tual Bahçekent Çarşı dükkan ihalesi!

Tual Bahçekent Çarşı dükkan ihalesi!

Firma: Dağ Mühendislik

Proje: Tual Bahçekent

Tual Bahçekent Çarşı dükkan ihalesi 12 Kasım'da yapılıyor. Tual Bahçekent Çarşı'da 175 dükkan yer alıyor...




Dağ Mühendislik tarafından inşa edilen  Tual Bahçekent  projesi Emlak Konut GYO güvencesini taşıyor. Tual Bahçekent projesinde 1.739 konut ve 175 dükkan yer alıyor.


175 dükkandan oluşan Tual Bahçekent Çarşı ihale usulüyle satılacak. Tual Bahçekent Çarşı ihalesi 12 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.


Tual Bahçekent Çarşı dükkan fiyatları 130 bin TL'den başlıyor. Tual Bahçekent Çarşı'da ödemeler yüzde 5 peşinatla veya 1 yıl ödemesiz şekilde yapılabiliyor.


Tual Bahçekent Çarşı dükkanları için 12 Kasım 2016 saat 12:00'ye kadar teklifler alınıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1'lerin yer aldığı Tual Bahçekent'te daire fiyatları ise 239 bin TL'den başlıyor.



Yapılması gerekenler;


1.Adım: İsteklilerin www.emlakkonut.com.tr web adresinde talep edilen tüm bilgilerini girmeleri gerekmektedir. Bilgiler eksiksiz girildiği takdirde, sistem tarafından müşteri numarası üretilecektir.


2.Adım: İsteklilerin, Geçici Teminat Bedellerini, nakit ya da teminat mektubu şeklinde vermeleri gerekmektedir. (Bilgi: Madde:13)


3.Adım: İstekliler, aşağıda belirtilen adrese, Geçici Teminat Mektuplarını (teminat nakit ise dekontlarını) ve Madde:12’de belirtilen diğer evraklarını Tual Bahçekent Satış Ofisine (Başakşehir 2.Kısım Mah. Şehit Asteğmen Furkan Işık Bulvarı Başakşehir / İSTANBUL) teslim etmeleri gerekmektedir.


4.Adım: Evrakların eksiksiz teslim edilmesi ve istekli tarafından Açık Artırmaya Katılım ve Yüklenim Belgesinin imzalanması durumunda, Satış Ofisi yetkilileri İstekliye İhale Bayrağını teslim edecektir. Buraya kadar izlenecek tüm adımların en geç 12/11/2016 tarihi saat: 12:00’ye kadar yerine getirilmesi gerekmektedir.


5.Adım: İstekliler, İhalenin yapılacağı 12/11/2016 tarihi saat 13:00’de Tual Bahçekent Projesi Satış Ofisinde Başakşehir 2.Kısım Mah. Şehit Asteğmen Furkan Işık Bulvarı Başakşehir / İSTANBUL yanlarında ihale bayrakları, kimlikleri, şirket ise imza sirküleri ve şirket kaşeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.


Web: http://www.tualbahcekent.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön