20 / 04 / 2024

Tüm emeklilerin dikkatine! 3 bin 250 TL’ye kadar ödeme hesaplara yatacak!

Tüm emeklilerin dikkatine! 3 bin 250 TL’ye kadar ödeme hesaplara yatacak!

Emekliler, maaş aldıkları bankalardan acil ihtiyaçlarında kullanabileceği nakit ödemeler için başvuruları ocak ayı itibariyle başladı. Yapılan en son açıklamaya göre emeklilere 750 lira ve 2500 lira ödeme yapılacağı açıklandı.



Milyonlarca emekliyi sevindirecek son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Son açıklamada, emekliler için 750 TL ve 2500 TL ödeme yapılacağı duyuruldu. Emekli maaşını banka şubelerinden alan vatandaşlar, kamu bankaları tarafından acil ihtiyaçları için kullanabilecekleri bu nakit ödemelere Ocak ayı itibarıyla başvurabilecek. A+A-Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank aracılığıyla 3 bin 250 TL'ye kadar ödeme almak isteyen vatandaşlar, mobil uygulama üzerinden başvuruda bulunabiliyor ve belirli şartları yerine getirmek kaydıyla banka şubesine gitmeden hesaplarına para yatırabiliyor.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön