26 / 04 / 2024

Müjde az önce geldi! İhtiyaç sahiplerine aylık 3 bin 336 TL'ye kadar destek sağlanıyor!

Müjde az önce geldi! İhtiyaç sahiplerine aylık 3 bin 336 TL'ye kadar destek sağlanıyor!

Devlet, ihtiyacı olanlara ve ihtiyaç sahiplerine yaşam desteği ödüyor. Bu destekler kapsamında 3 bin 336 TL'ye kadar aylık ödeme sağlanıyor. İşte ayrıntılar...



Devlet, ihtiyacı olanlara ve ihtiyaç sahiplerine yaşam desteği ödüyor. Bu kapsamda devlet, ailelere, çalışanlara, işsizlere, engellilere ve yaşlılara, kronik hastalıklara sahip vatandaşlara maddi destek sağlamaktadır. 

Devlet, doğum yardımından fatura desteğine, gıda yardımından barınma yardımlarına kadar pek çok alanda vatandaşlara destek oluyor. Bu destekler kapsamında 3 bin 336 TL'ye kadar aylık ödeme sağlanıyor.

İşte ayrıntılar...

 Vakıf, Ziraat, Halkbank'ı geçip İş Bankası'na kafa tutan Yapı Kredi'den yeni kampanya

Bakanlık, 50'den fazla program yürütüyor. İşte devlet tarafından sağlanan çeşitli yardımlar:

GIDA YARDIMLARI: 18 yaşını doldurmuş tüm aile bireylerine ihtiyaçları doğrultusunda gıda yardımı yapılmaktadır. 

BARINMA YARDIMLARI: Ev onarımı için 75 bin lira, prefabrik ev için 150 bin lira, betonarme ev binaları için 200 bin liraya kadar, ancak yaşanmaz, bakımsız ve sağlıksız evlerde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere veriliyor. 

DOĞUM YARDIMI: Birinci çocuk ve sonrası için 300 Türk Lirası ve 600 Türk Lirası arasında sosyal yardım sunuluyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön