19 / 04 / 2024

Tüm mobilyalarda indirim rüzgârı! A101 30 Temmuz- 19 Ağustos fiyat listesi…

Tüm mobilyalarda indirim rüzgârı! A101 30 Temmuz- 19 Ağustos fiyat listesi…

A101 marketler her hafta çeşitli ürünlerin yer aldığı aktüel kataloglarını yayınlamaya devam ediyor. Bu hafta da A101 4 Ağustosa özel birçok ürün yayınladı. Bilindiği gibi A101 Perşembe günlerini çeyizlik ürünler diyebileceğimiz mutfak ve evinizin ihtiyacı olan elektronik ev aletlerine ayırarak, pek



Bu hafta 4 Ağustos Perşembe günü için A101 yepyeni ürünlerin yer aldığı bir aktüel kataloğu yayınladı. 4 Ağustosta kahve makinesinden elektrikli süpürgeye, kâseden bardak takımına kadar çeyizlik birçok ürün geliyor.
A101 bu hafta çeyizlik ürünlerin yanı sıra meyve sebze de %50’ye varan indirim yaptı. Ayrıca çeşitli gıda ürünlerini de indirime soktu. 


AldınAldın’a özel olarak bu hafta mobilya ürünleri indirime girdi. Mağaza ve mobil uygulamada bulabileceğiniz mobilya ürünlerine indirimli fiyatların üstüne %20 indirimle sahip olabilirsiniz. 


Ağustos’a özel olan kampanyada mobilya adına pek çok ürün mevcut. Örneğin banyonuzda kullanabileceğiniz çeşit çeşit dolaplar, aynalı banyo dolabı, saklama dolabı gibi ürünler indirimli fiyatlarıyla sizleri bekliyor.


Dahası kitaplıktan ayakkabı dolabına, çalışma masasından katlanır yatağa ve hatta tv ünitesinden masa sandalyeye kadar tüm evinizi baştan yaratacağınız mobilyalar A101’de. Peki başka hangi ürünler A101’e geliyor? Hangi ürünler indirime girdi? İşte A101 4 Ağustos mobilya fiyat listesi…
 


Geri Dön