19 / 04 / 2024

Tuna Evin Bahar Kampanyası uzatıldı!

Tuna Evin Bahar Kampanyası uzatıldı!

Mayıs ayında başlayan Bahar Kampanyası Haziran ayı boyunca da geçerli olacak. Bahar Kampanyası dahilinde tüm ürünler %30 indirimli. Tuna Evin yeni koleksiyonunu birbirinden özel fiyatlarla keşfedin, baharı evinizde doya doya yaşayın...



Mobilya sektöründe Türkiyenin en köklü firmalarından biri olan Tuna Evin yeni koleksiyonunu birbirinden özel fiyatlarla keşfedin, baharı evinizde doya doya yaşayın.

Tuna Evin Mayıs ayında başlattığı Bahar Kampanyası Haziran ayı sonuna kadar uzatıldı. Kampanya dahilinde tüm ürünler %30 indirimle ve taksit seçenekleri ile sizleri bekliyor. Ayrıca küçük dokunuşlarla evinizin havasını değiştirecek tamamlayıcı ürünler çok uygun fiyatlarla Tuna Ev mağazalarında.

Kampanya Tuna Evin Silivri Kınalıdaki 15 bin metrekareye yayılan büyük showroomunun yanı sıra, Altunizade, Masko, Modoko 4.Cadde ve Ankarada yer alan mağazalarında da geçerli olacak.

TUNA EV HAKKINDA: Temelleri 1970 yılında Tuna Çelik olarak atılan Tuna Grupa bağlı olarak faaliyet gösteren Tuna Ev, 2002 yılında kuruldu. Tuna Ev mobilyaları, Silivri Kınalı mevkiindeki 40 bin metrekarelik fabrikada üretiliyor. Fabrikanın yanında 15 bin m2ye yayılan bir showroom bulunuyor. 

 


Geri Dön