29 / 03 / 2024

Tunceli Belediyesi'nden kiralara Kovid-19 düzenlemesi!

Tunceli Belediyesi'nden kiralara Kovid-19 düzenlemesi!

Tunceli Belediyesi, Kovid-19 salgını önlemleri kapsamında kapalı olan işletmelerden 3 ay boyunca kira alınmayacağı ve kiracılarına 2021 yılı boyunca zam yapılmayacağını açıkladı. 



Tunceli Belediyesi yapılan açıklamada Kovid-19 salgını önlemleri kapsamında kapalı olan işletmelerden 3 ay boyunca kira alınmayacağı belirtildi. Sözcü'den Evren Demirdaş'ın haberine göre; belediye 2021 yılı için de kiralarda düzenleme yaptı. 

Tunceli Belediyesi nden kiralara Kovid-19 düzenlemesi!

GELİRİNDE DÜŞÜŞ YAŞAYANLARA KİRA İNDİRİMİ

Tunceli Belediyesi’nin kira indirimine ilişkin yapılan açıklamada, “Corona virüsle mücadele kapsamında ekonomik zorluk çeken ve  belediyemiz kiracısı olan esnaflarımızdan 23 Aralık 2020'de yapılan encümen toplantısında kira düzenlemesi yapıldı. Bu düzenleme kapsamında coronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olanlar işletmelerden Ocak, Şubat ve Mart aylarında kira alınmaması kararı alınırken; kapanmayan fakat gelirlerinde düşüş yaşayan işletmelerde ise kiralara Ocak, Şubat ve Mart aylarında yüzde 50 indirim yapılacak” ifadelerine yer verildi. 

Tunceli Belediyesi nden kiralara Kovid-19 düzenlemesi!

2021 YILINDA KİRA ZAMMI YOK

2021'de zam yapılmayacağını da belirten Tunceli Belediyesi'nin açıklamasında, “Bu süreçte yolcu kapasitesi düşürülen minibüs kooperatifleri de yüzde 50 kira indiriminden faydalanacaktır. Bunun yanı sıra belediyemizin tüm kiracılarına 2021 yılı boyunca zam yapılmayacak” denildi.

Aydın Büyükşehir kepenk indiren kiracılarından kira almayacak!


Geri Dön