28 / 03 / 2024

Tünel6, Beyoğlu’ndaki mekanlara örnek olacak!

Tünel6, Beyoğlu’ndaki mekanlara örnek olacak!

Beyoğlu’nun yeni lezzet duraklarından olan Tünel6 kısa sürede yerli ve yabancı turistlerin vazgeçilmez mekânları arasına girdi. Misbah Demircan, Tünel6’yı ilçelerindeki diğer mekânlara örnek olması için açtıklarını belirtti.



Beyoğlu’nun yeni lezzet duraklarından olan Tünel6 kısa sürede yerli ve yabancı turistlerin vazgeçilmez mekânları arasına girdi. Kamu özel sektör işbirliği ile hayata geçirilen Tünel6 kafe-restoran için Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Tünel6’yı ilçelerindeki diğer mekânlara örnek olması için açtıklarını belirterek “Tünel6 ile kaybolmuş yemekler vatandaşımıza sunulacak. Farklı dinler, farklı renkler, burada buluşacak,” dedi.

 

Beyoğlu Tünel6 isimli yepyeni bir mekâna daha kavuştu. Beyoğlu Belediyesi’nin tarihi binasının hemen yanında yer alan Tünel6 kafe-restoran şimdiden yerli yabancı lezzet tutkunlarının akınına uğruyor.  Tünel6’yı değerlendiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Tünel6 Beyoğlu’ndaki turistik mekânlara örnek olacak,” dedi.

 

TÜNEL6, BEYOĞLU’NDAKİ RESTORAN VE KAFELERE ÖRNEK OLACAK

 

Beyoğlu Belediyesi tarafından hizmete açılan Tünel6 kafe-restoran zengin menüsü, deneyimli kadrosu ile kısa sürede Beyoğlu’ndaki yerli yabancı turistlerin vazgeçilmez mekânları arasına ismini yazdırdı. Gördükleri ilgiden son derece memnun olduklarını söyleyen Ahmet Misbah Demircan, Tünel6’nın Beyoğlu’ndaki diğer turistik mekânlara örnek teşkil edeceğini belirterek “Belediyeler hayatın merkezi kurumlarındandır, yönlendiricidir. Belediyeleri bir yaşam koçu, bir danışmanlık kurumu gibi düşünülebiliriz. Hayatın içinde lokomotif görevindedir. Yapılanma ve mekânların açılması için izin verip denetlerler. Bunları yaparken de insanlara nasıl hizmet edilmesi gerektiği konusunda nelerin nasıl yapılacağını sembolik olarak göz önüne sermek gerekir. Tünel6, Beyoğlu’ndaki restoran ve kafelerin nasıl olması gerektiği konusunda örnek teşkil ediyor. Tünel6’yı açarak genellikle turistik mekânlara ruhsat veren bir belediye olarak, semtimizdeki restoran ve kafelerde neler istendiğini ortaya koyduk,” dedi.

 

KAYBOLMUŞ YEMEKLERİ VATANDAŞLARIMIZA SUNMAYI AMAÇLADIK

 

 “Özel sektörün hizmet getirmediği noktada devreye devlet girerek katalizör görevi görür. Bize ihtiyaç kalmadığı zaman da çekiliriz, devreye özel sektör girer.” diyerek sözlerine devam eden Başkan Demircan, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de böyle hizmetleri vardır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük şehir belediye başkanlığı döneminde başlatılan bu uygulama oldukça yararlı olmuştur. Sayın Kadir Topbaş da Büyükşehir Belediyesi’nin bu tür hizmetlerini aynı kalitede sürdürmektedir. Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal tesisleri her kesimden vatandaşımızın son derece uygun ücretlere hizmet aldığı yerlerdir. Beyoğlu, farklı dinlerin, farklı kültürlerin, farklı dillerin bir arada olduğu bir yerdir. Bu nedenle Tünel6’nın yeme ve içme konseptini bu duruma göre oluşturduk. Kaybolmuş yemekleri de vatandaşlarımıza sunmayı amaçladık. Kaybolmuş yemekler konusunda da önerilere açığız.”



Geri Dön