26 / 04 / 2024

Tünel6 nerede açıldı

Tünel6 nerede açıldı

Beyoğlu’nun yeni lezzet duraklarından olan Tünel6 kısa sürede yerli ve yabancı turistlerin vazgeçilmez mekânları arasına girdi. Misbah Demircan, Tünel6’yı ilçelerindeki diğer mekânlara örnek olması için açtıklarını belirtti.

Türkiye'nin Arnavutluk'ta inşa ettiği hastane açıldı!

Türkiye-Arnavutluk Fier Dostluk Hastanesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, törende önemli açıklamalarda bulundu.

Bursa İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi hizmete açıldı!

Bursa'da Yıldırım Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi, ilçe sakinlerinin hizmetine açıldı.

İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi açıldı!

Türkiye, Orta Doğu, Orta Asya, Balkanlar ve Avrupa’dan gelen birçok hastaya tedavi hizmeti veren Batıgöz Sağlık Grubu’na ait İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi Hatay’da açıldı. 

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı!

Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı.

Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Marmara Üniversitesi (MÜ) Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmete açıldı.

TürkAkım doğal gaz boru hattı açıldı!

Rus doğal gazını Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya nakledecek TürkAkım doğal gaz boru hattı törenle hizmete açıldı.

Bursa Hamitler Hizmet Binası törenle açıldı!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen hizmet binası ve cami çevre düzenlemesi gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Ankara Mesa Plaza'daki Mesa Tanıtım Ofisi açıldı!

Ankara Mesa Plaza'da yer alan Mesa Tanıtım Ofisi hizmete açıldı. Mesa Tanıtım Ofisi hafta içi ve Cumartesi 10:00 - 18:00 arasında hizmet verecek...

Avrupa'da en fazla AVM Türkiye'de açıldı!

Avrupa Alışveriş Merkezleri Geliştirme Raporu'na göre, Avrupa'da en fazla AVM Türkiye'de açıldı. En yüksek arz konusunda başı 525 bin metrekareyle Türkiye çekti.

Antalya Türkan Şoray Kültür Merkezi 26 Ekim'de açıldı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen Türkan Şoray Kültür Merkezi, yeşilçam yıldızı Türkan Şoray'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Zaho Tüneli hizmete açıldı!

Irak'ın Türkiye sınırındaki Habur Sınır Kapısı'na yakın Zaho ilçesi ile Duhok ilini birbirine bağlayan 3 bin 600 metre uzunluğundaki "Gali Zaho Tüneli" Limak İnşaat tarafından inşa edildi. Tünel dün yapılan törenle hizmete açıldı.

Cudi Dağı tünelleri hizmete açıldı!

Şırnak ile Cizre arasındaki mesafeyi 45 dakikadan 15 dakikaya indiren Cudi Dağı tünelleri hizmete açıldı.

Altın Orman projesi için tanıtım ofisi açıldı!

İzmir’de Gordion Grup tarafından hayata geçirilen Altın Orman projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje için Bayraklı'da tanıtım ofisi açıldı.

Tünel6 nerede açıldı Haberi

Tünel6 nerede açıldı

Beyoğlu’nun yeni lezzet duraklarından olan Tünel6 kısa sürede yerli ve yabancı turistlerin vazgeçilmez mekânları arasına girdi. Kamu özel sektör işbirliği ile hayata geçirilen Tünel6 kafe-restoran için Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Tünel6’yı ilçelerindeki diğer mekânlara örnek olması için açtıklarını belirterek “Tünel6 ile kaybolmuş yemekler vatandaşımıza sunulacak. Farklı dinler, farklı renkler, burada buluşacak,” dedi.

Beyoğlu Tünel6 isimli yepyeni bir mekâna daha kavuştu. Beyoğlu Belediyesi’nin tarihi binasının hemen yanında yer alan Tünel6 kafe-restoran şimdiden yerli yabancı lezzet tutkunlarının akınına uğruyor.  Tünel6’yı değerlendiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Tünel6 Beyoğlu’ndaki turistik mekânlara örnek olacak,” dedi.

TÜNEL6, BEYOĞLU’NDAKİ RESTORAN VE KAFELERE ÖRNEK OLACAK

Beyoğlu Belediyesi tarafından hizmete açılan Tünel6 kafe-restoran zengin menüsü, deneyimli kadrosu ile kısa sürede Beyoğlu’ndaki yerli yabancı turistlerin vazgeçilmez mekânları arasına...