26 / 04 / 2024

Tureks Stone şömine keyfine doğal taşların sıcaklığını katıyor!

Tureks Stone şömine keyfine doğal taşların sıcaklığını katıyor!

Tureks Stone'un şömine dekorasyonu için geliştirdiği özgün tasarım, soğuk kış aylarında yaşanan şömine keyfine doğal taşların sıcaklığını katıyor. Tureks Stone'un şömineden yansıyan ateşin kızıllığı ile uyumlu özgün tasarımı, kare formlardan oluşuyor.



Türkiye'nin dünyaca ünlü doğal taşlarından trend yaratan koleksiyonlar üreten Tureks Stone, farklı yaşam alanları için geliştirdiği tasarımlarıyla dekorasyona renk katıyor. Tureks Stone'un şömine keyfi için geliştirdiği özel koleksiyon ise şöminenin yer aldığı mekana ve çevresine doğal taşların sıcaklığı yansıtmayı başarıyor. 


Tureks Stone'un şömineden yansıyan ateşin kızıllığı ile uyumlu özgün  tasarımı, kare formlardan oluşuyor. Her bir kare form içinde farklı renk tonlarının geçişlerini sunan özel ürün, yatay ve dikey renk katmanları ile şömineyi odak noktası olarak öne çıkarıyor. Kış aylarında çatı katında şömine keyfi yaşamak isteyenler için Tureks Stone tasarımcıları tarafından geliştirilen ürün, soğuk kış günlerini keyfe dönüştürüyor.

   

Tureks Stone - 1982 yılından bu yana Türkiye mermer sektörünün önde gelen firmalarından biri olarak faaliyet gösteren Tureks Stone, başta ABD ve Avrupa ülkeleri olmak üzere dünya genelinde trend yaratan üstün kaliteli mermer, karo, plaka, mozaik gibi ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunmaktadır. Dört büyük üretim tesisi, 400 uzman çalışanı ve 80'in üzerinde lisanslı ocağı ile faaliyet gösteren ve hızla büyüyen Tureks Stone, dünyanın en ileri üretim teknolojilerini kullanmakta ve çıkarılan doğal ürünleri spesifikasyonlarına uygun işlemektedir. Türkiye genelinde bulunan ocakları sayesinde doğal taş koleksiyonunun zenginliği ve renkliliğiyle de öne çıkan Tureks Stone, Türkiye'nin en köklü ve en gelişmiş mermer karo ve mermer plaka üreticisidir. Tureks Stone'un referansları arasında New York Trump Plaza, Miami Merrick Plaza, Las Vegas Bellagio Casino gibi yapılar bulunmaktadır. 



Geri Dön