24 / 04 / 2024

Turing'den Kapıkule'de 15 yıllığına kiralık tesis!

Turing'den Kapıkule'de 15 yıllığına kiralık tesis!

Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu Derneği, Edirne ili Merkez Kemalköyü Şosealtı mevkiinde, E-5 Karayolu üzerinde, Kapıkule Hudut kapısına 900 metre mesafede bulunu turistik tesis binaları ve 2 benzin istasyonunu 15 yıllığına kiraya verecek



Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu Derneği tarafından verilen ilan şu şekilde;

TURING'DEN KAPIKULE'DE KİRALIK TESİS

Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu Derneğine ait olup, yakın geçmişte Avrupa yolcularımız için en gözde ve prestijli konaklama tesisi olan, Edirne ili Merkez Kemalköyü Şosealtı mevkiinde, E-5 Karayolu üzerinde, Kapıkule Hudut kapımıza 900 m. mesafede, anayola 150 m. cepheli toplam 80 dönüm civarında, içinde turistik tesis binaları, ekili ve dikili bahçeleri olan metruk tesis ve 2 benzin istasyonu 15 yıllığına kiraya verilecektir. Kiracı firmanın bu yerde kuracağı tesisin uluslararası bir marka olan Turing konseptine uygun olarak işletilmesi, Turing adını taşıması, tesisteki bütün inşaat, donanım ve faaliyetin, personelin ve alt kiracılığın Turing'in onayına ve sürekli gözetimine tabi bulunması ve mülkiyetinde olması şarttır.

İsteklilerin bu ilanın neşrinden itibaren 10 gün içinde, verebilecekleri yılhk kira bedelini de belirterek, T.T.O.K. Genel Merkezi - Oto Sanayi Sitesi yanı, Seyrantepe - İstanbul adresine taahhütlü mektupla ya da yazı ile başvurmaları gerekmektedir.

İlanen Duyurulur.


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön