26 / 04 / 2024

Türk Eğitim Vakfı Bodrum Şubesi açılıyor!

Türk Eğitim Vakfı Bodrum Şubesi açılıyor!

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Bodrum Şubesi 17 Temmuz Pazartesi günü açılıyor.




Türk Eğitim Vakfı (TEV) Bodrum Şube Yürütme Kurulu Başkanı Ece Yıllıkçı Yeşilpınar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.


17 Temmuz 2017 tarihinde, 12. şube olarak Bodrum Halk Eğitim Merkezi binasının yanında açılışlarının olacağını söyleyen Ece Yıllıkçı Yeşilpınar, 1967 yılında kurulan vakfın, 50 yıldır Türk eğitiminin hizmetinde olduğunu, bağışçılardan sağlanan kaynağın başarılı öğrencilere burs olarak aktarıldığını belirtti.


Vakıf olarak  2017 yılı için belirledikleri sloganın “Umut” olduğunu dile getiren Yıllıkçı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un destekleriyle, Bodrum’un başarılı öğrencilerine umut olmaya geldiklerini söyledi.


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da, Yeşilpınar'a bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileyerek, "Eğitim benim en hassas olduğum konulardan biri. Eğitim ile ilgili ihtiyaçları elimizden geldiği kadar destekliyoruz. Türk Eğitim Vakfı'nın Bodrum şubesinin açılıyor olmasından dolayı mutluluk duyuyorum. TEV Bodrum Şubesi'nin, Bodrum’a hayırlı olması diliyorum" diye konuştu.



Bodrum Belediyesi


Geri Dön