23 / 04 / 2024

Türk müteahhitler Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nın yıldızı oldu!

Türk müteahhitler Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nın yıldızı oldu!

KUVEYT'te 13'üncüsü düzenlenen gayrimenkul fuarına Türk müteahhitler demir attı. Türk inşaat sektörünün son yıllarda geldiği nokta ve Mütekabiliyet Kanunu'nun da etkisiyle Türkiye gayrimenkulleri yabancılardan yoğun ilgi görüyor...



KUVEYT'te 13'üncüsü düzenlenen gayrimenkul fuarına Türk müteahhitler demir attı. Türk inşaat sektörünün son yıllarda geldiği nokta ve Mütekabiliyet Kanunu'nun da etkisiyle Türkiye gayrimenkulleri yabancılardan yoğun ilgi görüyor. Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nın yıldızı olan Türk müteahhitler, fuara 19 projeyle katıldı. 


Fuara, Emlak Konut GYO'nun yanı sıra İhlas Yapı Kristal Şehir, Viatrans, GAP İnşaat, Sarp Group, Teknik Yapı, Demir İnşaat, Tuğra Gayrimenkul, Kamışoğlu Group, Bodrum Ege Evleri, Cathay, Özkar Özülke, Haliç Panorama, Yalova Park, Helis Yapı, Proje Beyaz, AKS Yapı, Keyshead ve Dış Ekonomik ilişkiler Kurulu katıldı. Türkiye'ye büyük ilgi gösteren Kuveyt halkı ve Türk müteahhitler arasında işbilirliklerinin yapılması için birçok girişimci destek veriyor. 


Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi, fuarın düzenlenmesinde büyük katkı sahibi olan INREMA Group Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Ilgar gibi isimler Türk-Kuveyt iş ilişkilerinin gelişiminde önemli çalışmalar yapıyor. 


İLGİ ODAĞI OLDU 


İhlas Yapı, KristalŞehir projesiyle katıldığı fuarda Kuveytlilerden yoğun ilgi gördü. Birçok yatırımcının ziyaret ettiği KristalŞehir standını, Kuveyt Kralı'nın kız kardeşi Sheikha Al-Sabah da ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. İhlas Hl ip I ;'.r i - [UHKE İL S /." t j Yapı'nm hayata geçirdiği projeler ve geçtiğimiz haftalarda ihalesini aldığı Gaziosmanpaşa dönüşüm projesi hakkında da bilgiler alan Sheikha Al-Sabah, KritalŞehir projesini başarılı bulduğunu belirtti. Birçok dairenin sahiplerini bulduğu KristalŞehir'e, Kuveytli çok sayıda yatırımcının talebi oldu. Bölgeye ve proje donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar da yatırımcıların ilgisini çeken etkenlerden biri oldu. 


Habertürk Gazetesi 


Geri Dön