19 / 04 / 2024

Türk Telekom Arena'yı Erensan ısıtacak!

Türk Telekom Arena'yı Erensan ısıtacak!

Erensan firması, Galatasaray'ın Seyrantepe'de inşa edilen yeni stadı Türk Telekom Arena'nın ısıtma kazanları için anlaşma imzaladı



CNR Fuar Merkezi'nde devam eden Uluslararası ISK-Sodex Fuarı'nda düzenlenen imza töreninde konuşan Erensan Isı Cihazları Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Efkan Çeviker, "Artık bir dünya markası olarak genel kabul görmüş Erensan kazanlarının, futbolu ile yine dünya çapında bir marka haline gelmiş kulüplerimizden biri olan Galatasaray'ın maçlarını oynayacağı Türk Telekom Arena'da da tercih edilmesi bizim için kıvanç verici" diye konuştu.

Törende söz alan AK Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Aydemir Kınalı ise, "Modern bir dünya stadyum kompleksinin tüm gereksinimlerini karşılayabilecek teknolojiye sahip olduğu için Erensan kazanlarını tercih ettik" dedi.

Türk Telekom Arena'nın mekanik tesisatlarının yüklenimini AK Mühendislik olarak üstlendiklerini söyleyen Aydemir Kınalı, fuarda yapılan imza töreninde, Erensan'ın daha önce de İngiliz Arsenal kulübüne ait Emirates Arena'nın ısıtmasını yapmış olmasının kararlarında etkili olduğunu söyledi.
AA


Geri Dön