26 / 04 / 2024

Türk Telekom Arena'yı kaplayan kar maçı tatil ettirdi!

Türk Telekom Arena'yı kaplayan kar maçı tatil ettirdi!

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki Galatasaray-Juventus maçı, yoğun kar yağışının ardından Türk Telekom Arena'nın zeminini kaplarken çizgilerin görünmez hale gelmesinin ardından maça 20 dakika ara verildi. Karşılaşma tatil edildi...




Maçın oynandığı esnada bir anda bastıran kar yağışı, Türk Telekom Arena'nın zeminini kaplarken, çizgilerin görünmez hale gelmesinin ardından maça 20 dakika ara verildi. Aranın ardından tekrar sahaya gelen hakemler, mevcut durumda müsabakanın devam edemeyeceğine karar verdi. Karşılaşma, hakemlerin kararıyla, yarın oynanmak üzere tatil edildi.


Statta yapılan anonsta, müsabakanın yarın kaldığı 33. dakikadan itibaren oynanacağı, başlama saatinin ise daha sonra duyurulacağı bildirildi. 


Bu arada karşılaşmanın hakemlerinin, takım kaptanları ve maçın UEFA gözlemcisiyle toplantı yaptığı, yaşanan durumla ilgili UEFA'nın merkezinden yetkililerle de görüşüldüğü öğrenildi.


UEFA, kar yağışı nedeniyle tatil edilen Galatasaray-Juventus maçının, bugün saat 15.00'te kaldığı yerden devam edeceğini açıkladı.



AA


Geri Dön