26 / 04 / 2024

Türk Telekom'un internet kalitesinden haberi var mı?

Türk Telekom'un internet kalitesinden haberi var mı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Türk Telekom'un internet kalitesinden haberi var mı?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 4 maddelik analizi...



Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabı http://twitter.com/TebernKireci1'den"Türk Telekom'un internet kalitesinden haberi var mı?"  başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 4 maddelik analizi...

Türk Telekom un internet kalitesinden haberi var mı?

1) Türk Telekom Üst Yöneticisi Ümit Önal: Milli Eğitim'in uzaktan eğitim trafiğini yönetebiliriz. Önceki eğitim sürecini sağlıklı şekilde yürüttük. Bu yıl aynı ölçek ve yoğunluktaki trafiği yöneteceğimizi düşünüyoruz.

2) Yorumu: Kimi kandırıyorsunuz? Ülkedeki internet bağlantısının kalitesinden haberiniz var mı? Tekel olmaktan kaynaklanan avantajınızı sonuna kadar kullanıyorsunuz. Gerekli yatırımı yapmıyorsunuz. Sonra da kalkıp bu açıklamaları yapıyorsunuz.

3) Salgının birinci etabında doğru düzgün canlı yayın bile yapamadık. İsteyen arşivden görüntüleri bulabilir. İkinci etapta umarım aynı sıkıntıları yaşamayız.

4) Türkiye'de telekom operatörlerinin bildiği en iyi iş yüklü fatura göndermektir. Bu alanda ciddi bir araştırma yapılsa bizim operatörler dünya genelinde aynı sektördeki operatörlere taş çıkartırlar. Hepsini yaya bırakırlar.

Tek sorun Pamukkale Üniversitesi rektörü mü?

Tebernüş Kireçci'yi Twitter'den takip etmek için tıklayınız

Tebernüş Kireçci'nin yazılarını okumak ve yorum yapmak için tıklayın


Geri Dön