23 / 04 / 2024

Türk Telekom Tekno Kumbara uygulaması ile hediye dağıtacak!

Türk Telekom Tekno Kumbara uygulaması ile hediye dağıtacak!

10 milyonu aşkın bireysel abone, Türk Telekom’da geçirdikleri her gün için bir tekno para, bundan sonra Türk Telekom’un müşterisi olmaya devam ettikleri her ay için 100 tekno para ve aylık faturasının 5 katı kadar tekno para kazanacak




Türk Telekom, hayata geçirdiği “Tekno Kumbara” programıyla müşterilerine hediyeler dağıtacak. 10 milyonu aşkın bireysel abone, Türk Telekom’da geçirdikleri her gün için bir tekno para, bundan sonra Türk Telekom’un müşterisi olmaya devam ettikleri her ay için 100 tekno para ve aylık faturasının 5 katı kadar tekno para kazanacak. Türk Telekom müşterileri ev telefonu numaralarını başında sıfır olmadan 6262’ye göndererek bugüne kadar kaç tekno para kazandıklarını öğrenebiliyor, teknokumbara. com.tr adresinden tekno paralarını 335 farklı hediye alternatifi ile değerlendirebiliyor. Türk Telekom’un müşterileriyle birlikte geçirdikleri yıllara teşekkür etmek üzere bu programı başlattığını aktaran TTNET Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar, “Hediye kataloğumuzda toplam 4 milyar dakika ses ve 5,5 milyar dakika WiFi, yurt içi tatil, alışveriş çekleri ve Ferrari test sürüşü gibi toplam 21 milyon lira değerinde hediyeler yer alıyor. Toplam 13,5 milyon müşterisi olan Türk Telekom’un, 10 milyon bireysel müşterisi bu hizmetten faydalanabilecek” dedi. 


Yazlık evine paralel hat 


Başar, yaz aylarına özel hizmetlerini de anlatırken yazlıkta ev telefonunu kullanmak isteyenlerin ek ücret ödemeden, yazlık evlerine paralel hat bağlayabileceklerini söyledi. Başar yazlık evler için 3 aylık internet paketleri sunduklarını hatırlatarak, bu hizmetin 3 ay sonunda kendini otomatik kapatabildiğini aktardı. Müşteriler ayrıca yazlık evinde çalan telefon aramalarını, evinden de cevaplayabilecek.



Dünya




Geri Dön