20 / 04 / 2024

Türk Ytong Fabrika Günleri Tekirdağ fabrikasında başladı!

Türk Ytong Fabrika Günleri Tekirdağ fabrikasında başladı!

Türk Ytong, 50. kuruluş yıldönümünü kutladığı etkinliklerine “Ytong Fabrika Günleri” ile devam ediyor. “Ytong Fabrika Günleri” etkinliklerinin ilki 2 Ekim ’de Tekirdağ Fabrikası ’nda yapıldı.




Türk inşaat sektörünün lider kuruluşlarından Türk Ytong, 50. kuruluş yıldönümünü kutladığı etkinliklerine “Ytong Fabrika Günleri” ile devam ediyor. “Ytong Fabrika Günleri” etkinliklerinin ilki 2 Ekim’de Tekirdağ Fabrikası’nda yapıldı. Etkinlik kapsamında Türk Ytong Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yöneticileri Tekirdağ’da bulunan Trakya Ytong fabrikası çalışanları, bölge Yetkili Satıcıları ve yerel yöneticilerle bir araya geldi. Uzun yıllar hizmet veren çalışanlara kıdem ödülleri verilirken, “Türk Ytong 50. Yıl Sergisi” de ziyarete açıldı.


Türk inşaat sektörünün köklü kuruluşu Türk Ytong, 50. kuruluş yıldönümü etkinliklerine devam ediyor. Yarım asırlık başarısının coşkusunu her bir fabrikasındaki çalışanlarıyla birlikte kutlamak için düzenlenen “Ytong Fabrika Günleri” Trakya Fabrikasıdaki buluşmayla başladı.


“Ytong Fabrika Günleri” etkinliklerinin ilki, 2 Ekim Çarşamba günü Tekirdağ Fabrikası’nda yapıldı. Türk Ytong’un Kurucusu ve Onursal Başkanı Bülent Demiren, Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar ve Genel Müdür Gökhan Erel’in birer konuşma yaptığı etkinliğe fabrika çalışanları, bölgedeki yetkili satıcılar ve yerel yöneticiler katıldı. Törende ayrıca Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban da bir konuşma yaparak, Ytong’un 50. Yılını tebrik etti.


Etkinlikte, uzun yıllardır hizmet veren çalışanlara kıdem ödülleri verilirken, Türk Ytong’un 50 yıllık hikâyesini kilometre taşlarıyla gözler önüne seren “50. Yıl Sergisi” de ziyarete açıldı. “Ytong Fabrika Günleri”nin ilki, 50. yıl pastasının kesimi ve fabrikada birlikte yenen yemeğin ardından sona erdi. 


“Ytong Fabrika Günleri”, Trakya Fabrikası’nın ardından sırasıyla Bilecik, Antalya ve Pendik Ytong fabrikalarında devam edecek.




Geri Dön