26 / 04 / 2024

Turkcell’den gündeme bomba gibi düşecek kampanya! Bu kampanya aklınızı başınızdan alacak!

Turkcell’den gündeme bomba gibi düşecek kampanya! Bu kampanya aklınızı başınızdan alacak!

Yıllardır telekomünikasyon sektöründe hizmet veren ve bulunduğu pazarda ciddi bir paya sahip olan Turkcell, insanların ekonomik kriz ve yükselen enflasyon karşısında yaşadıkları mağduriyetleri bir nebze olsun giderebilmek adına yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu.



Enflasyonun sürekli yükselmesinden dolayı gündelik hayat koşullarının giderek ağırlaşması, insanların en temel ihtiyaçlarına dahi kısıtlı çerçevede erişebilmelerine neden oldu. Bu durum özellikle dar gelirli insanları derinden etkilerken pek çok kamu kurumu ve özel firma tarafından farklı alanlarda destek kampanyaları düzenlenmeye devam ediliyor. Bu noktada son kampanya haberi Türkiye’nin en büyük operatörlerinden biri olan Turkcell’den geldi. GSM firması, ev ekonomilerine katkı sunacak olan kampanyasına ilişkin detayları paylaştı.

Turkcell’den gündeme bomba gibi düşecek kampanya! Bu kampanya aklınızı başınızdan alacak!

TURKCELL’DEN YENİ İŞ BİRLİĞİ!

Sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan ve sadece telekomünikasyon alanında değil diğer alanlarda da tüketicilere yönelik avantajlı kampanyalar geliştirme gayreti içerisinde olan Turkcell, yeni kampanyasını duyurdu. Bu çerçevede İpragaz ile iş birliği yaptığını ifade eden Turkcell, iş birliği sonucunda yeni bir mutfak tüpü indirim kampanyası başlattığını tüketicilerine duyurdu.

İşte detaylar...
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön