24 / 04 / 2024

Türkerler 3 şehre imzasını atıyor!

Türkerler 3 şehre imzasını atıyor!

Türkerler Holding, ‘Mahall’ projelerini İzmir ve Ankara’da, Çiftçi Towers projesini ise İstanbul’da hayata geçiriyor..



Türkerler Holding  İzmir  ve Ankara’da ‘Mahall’ projelerine, İstanbul’da ise Çiftçi Towers projesine imza atıyor. İzmir’de yaşam iş ve eğlence merkezi inşa eden şirket, Ankara’da günde 10 bin kişinin yaşayacağı ve çalışacağı karma bir projeye imza atıyor. Çiftçi Towers ise iki kulede 288 apart daire, 12 bin metrekare ofis ve 37 bin metrekare AVM’den oluşuyor.

 

İnşaat ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Türkerler Holding, gayrimenkul geliştirme projeleriyle de dikkat çekiyor.

 

Türkerler;  Ankara  ve İzmir’de gerçekleştirdiği “Mahall” projeleri ve İstanbul’daki Çiftçi Tovvers ile dikkat çekiyor.

 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Türkerler Yönetim Kurulu Başkam Kazım Türker, Mahall Bomonti İzmir projesinin kentin, yaşam kalitesi, tasarım anlayışı, inşaat teknolojisi ve güvenlik seviyesi en yüksek projesi olarak tasarlandığını söyledi.

 

TARİHİ YAPILAR

 

Proje hakkında bügi veren Türker, “İzmir’de, tarihi Bomonti arazisinde, fabrika binalarından oluşan 9 tarihi binanın restorasyonu ve yeni inşa edilecek 3 blokla birlikte uluslararası standartlarda yepyeni bir yaşam, iş ve eğlence merkezi kurulacak.

 

Uluslararası standartlarda ofis katları, Divan Residence’nin hizmet verdiği konutlar, dünya markası eğlence ve ahşveriş markalarından oluşan performans meydanı, müze, açık hava sineması, tiyatrosu, tüm körfeze hakim seyir terası, şık restoran ve kafelerden oluşacak proje, özgün konseptiyle İzmir’de birçok ilki bir arada sunacak.

 

1+0 konutlar anahtar teslim, yatak dahil tüm mobilyaları ve mefruşatı ile teslim edüecek. 2 ve 3 odalı konutlarda ise Körfez manzaralı geniş balkon ve teraslar yaşayanların İzmir’in keyfini çıkartabilmesi için özel olarak tasarlandı. Araç şarj üniteleri, bisiklet park alanları, güneş panelleri gibi çevre için etkileri büyük detaylarıyla, yalnızca en çevreci projelere verilen LEED Platin Sertifikası’na ise aday” dedi.

 

3.7 MİLYAR YATIRIM

 

Son yıllarda giderek artan bir ivmeyle İzmir’e yatırım yapmaya devam ettiklerini vurgulayan Kazım Türker şöyle konuştu:

 

“Çok daha fazla ilgiyi hak ettiğini düşündüğümüz güzel İzmir’e, son yıllarda peş peşe ciddi boyutta yatırımlar yapmanın heyecanım yaşıyoruz. Gayrimenkul geliştirme projemiz “Mahall Bomonti İzmir”, Bayrakh’daki Şehir Hastanesi projemiz, enerji yatırımlarımızla sadece geçtiğimiz yıl yaptığımız yatırımların toplamı 3.7 milyar lirayı buldu. Yatırımlarımızın yanında, toplumun yaşam kalitesini yükseltmek, kültür ve sanat hayatına katkı sağlamak üzere çeşitli toplumsal paylaşım projelerine destek oluyoruz. Göztepe sponsorluğumuzdan son derece mutluyuz.”

 

ANKARA TAMAMLANDI

 

Teslim edilmeye başlanan Mahall Ankara, Eskişehir Yolu üzerinde günde 10 bin kişinin yaşayacağı, çalışacağı, eğleneceği bir konut, ofis, mağazalardan oluşan çok yönlü bir karma proje. Divan Residence ile rezidans sahibi olanlara otel konforunda, ev sıcaklığı ve rahatlığı imkanı sunulacağını belirten Türker, “Projede 315 adet ofis, 191 adet home ofis, 246 adet konut, 82 adet rezidans, 78 adet city suits ve 64 adet mağaza yer alıyor” diye konuştu.    

Zincirlikuyu'ya 2 kule

 

İSTANBUL Zlndrllkuyu'dakl gayrimenkul projesi Çiftçi Towers'ın iki kuleden oluştuğunu söyleyen Kazım Türker,” Çiftçi Towers, konumu, tasarımı, muhteşem manzarası ile lüks tanımının altını gerçek anlamda dolduracak. Çiftçi Towers iki kulede 288 apart daire, 12 bin metrekare ofis ve 37 bin metrekare AVM alanından oluşuyor. Ağırlıklı olarak Türkiye ekonomisine yön veren aileler, ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan işadamları, güçlü yatırımcılar ve çok değerli sanatçılar projeden ev aldı. Alışveriş merkezinde kiralama çalışmaları hızla tamamlanıyor. 10 katlı ofis bloğunun tamamı önemli bir kuruma şahidi" dedi.

 

Mahall'de kampanya

 

GAYRİMENKUL geliştirme projeleri Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara kendi bünyesinde cazip ödeme kampanyaları düzenliyor. Mahall Bomonti İzmir’deki konutlar için hazırlanan kampanyada yüzde 15 peşinat, yüzde 151 yıl sonra ara ödemeyle 0 faizle 6 yıl vade imkanı sunuluyor. Ofislerde ise, yine yüzde 15 peşinat ve 1 yıl sonra yüzde 15 ara ödeme yapıldığı takdirde vade 7 yıl kadar uzatılabiliyor. Mahall Ankara’da ise yüzde 30 peşinat 60 ay 0 faiz imkanı' sağlanıyor. Ayrıca yüzde 5 peşinat 0 faiz 36 ay vade şeklinde bir ödeme planı da hazırlanabiliyor.

 


Geri Dön