26 / 04 / 2024

Turkey Expo by Qatar için geri sayım başladı!

Turkey Expo by Qatar için geri sayım başladı!

16 – 18 Ocak 2019 tarihinde üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Turkey Expo by Qatar Fuarı ile Türk – Katar ticari ilişkilerine yönelik önemli atılımlar yapılacak.



Türk firmaların Katar’lı yatırımcılarla bir araya gelmesini sağlayan Körfezin en büyük fuarlarından Turkey Expo by Qatar Fuarı için geri sayım başladı. Türkiye ile siyasi ve ekonomik ilişkilerini en üst seviyede yürüten Katar, başkent Doha’da 16 – 18 Ocak 2019 tarihinde 3.sü yapılacak olan Turkey Expo by Qatar Fuarı’yla Türk işadamlarıyla olan yatırım ve ticari hamlelerini de hızlandıracak.  

Gayrimenkul, inşaat, yapı malzemeleri, bilişim, ileri teknoloji, gıda, makine ve makine ekipmanları, sağlık turizmi, tekstil, mobilya ve dekorasyon gibi birçok farklı sektörün önde gelen temsilcileri Turkey Expo by Qatar fuarında iki ülke arasında yatırım ve işbirliğinde bulunacak.

Gayrimenkul sektörünün özellikle Arap ülkelerindeki yatırımcılara ulaşmaları için büyük öneme sahip olan Turkey Expo by Qatar fuarında Türk firmalar, uluslararası alanda dikkat çeken prestijli projelerini de vitrine çıkaracak.

Sektöründeki öncü firmalar, fuarda sağlayacakları yeni işbirlikteliğiyle Türkiye’nin tanıtımını ve yatırım potansiyelini de tanıtma fırsatı yakalayacak.

150’Yİ AŞKIN FİRMA, 10 BİN’İN ÜZERİNDE PROFESYONEL ZİYARETÇİ

İki ülkenin bölgesel ve yerel işadamlarının yanı sıra kamu ve özel sektör temsilcileri, satın alma heyetleri, yatırım otoriteleri,  distribütörler ve karar vericiler fuarın ziyaretçi profilini meydana getirecek. 150’yi aşkın firmanın katılacağı fuarda, sektörel bazda da 10 binin üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor.

Türk yatırımcılar ile Katarlı yatırımcıları buluşturacak olan Turkey Expo by Qatar fuarında ticari ilişkilerin en üst seviyeye çıkarılması planlanırken fuarın yeni girişimcilere de ufuk açması da bekleniyor.

60 MİLYAR DOLARLIK FON TÜRK YATIRIMCILARLA BULUŞUYOR

Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin sağladığı katkıyla beraber Katar hükümetinin de destek gösterdiği fuara Katar’ın dev kuruluşlarından, Abuissa Holding, Milaha, Q Post, Al Faisal Holding gibi toplam fon büyüklüğü 60 milyar doları bulan bölgenin önde gelen firmaları katılım gösteriyor.

DÜNYA ETNOSPOR FESTIVALI KATAR’DA

Dünya Etnospor Konfederasyonu’nu 120 metrekarelik etkinlik alanıyla Turkey Expo by Qatar 2019'da Katarlı işadamlarına gösteriler düzenleyecek

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan’ın katilmasi beklenilen gösterilerle birlikte geleneksel spor ve oyunların bilinirliklerinin artırılması ve yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirecek.


 


Geri Dön