25 / 04 / 2024

Turkeybuild İzmir 17. Yapı Fuarı sona erdi!

Turkeybuild İzmir 17. Yapı Fuarı sona erdi!

İzmir Kültürpark Fuar Alanında 19 bin 500 m²lik sergileme alanında, Ege ve Akdeniz Bölgesinin en büyük sektörel buluşması olan Yapı Fuarı İzmir yaklaşık 350 firmayı, meslek odalarını ile sanayi ve ticaret odalarını bir araya getirdi



İzmir Kültürpark Fuar Alanında gerçekleştirilen ve Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Barış Onay,  İzmir  Ticaret Odası (İZTO) Başkan Yardımcısı Akın Kazançoğlu ile Konak Belediye eski Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Muzaffer Tunçağın katıldığı bir törenle kapılarını açan 17. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir sona erdi. Toplam 19 bin 500 m²lik sergileme alanında, Ege ve Akdeniz Bölgesinin en büyük sektörel buluşması olan Yapı Fuarı İzmir yaklaşık 350 firmayı, meslek odalarını ile sanayi ve ticaret odalarını bir araya getirdi.

17. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir, 19 bin 500 m²lik sergileme alanıyla Ege ve Akdeniz Bölgesinin en büyük sektörel buluşması oldu. Uluslararası Fuar Alanında gerçekleştirilen Yapı Fuarı İzmir, karar vericilere sektörün dev markalarındaki, gelişme ve yenilikleri yakından izleme olanağı sağlayarak, Ege ve Akdeniz Bölgesinde yer alan tüm yapı sektörü ilgililerini bir araya getirdi. Yaklaşık 350 firmanın yer aldığı fuarda binlerce yeni ürün çeşidi, yeni teknoloji ve hizmetler, yeni iş fırsatları ile birlikte yapı dünyasına sunuldu.

Ayrıca bu yıl fuarlarda ilk kez yer alan Dünyanın En Yenilikçi Malzeme Sergisi; Material Connexion, sektörün inovasyon ve tasarım alanlarındaki çalışmalarına Yapı Fuarı İzmirde de büyük katkı sağladı.


Geri Dön