26 / 04 / 2024

Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu!

Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu!

Uluslararası pazarlarda moda ve trend yaratabilmek amacıyla Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu...



Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği’nin düzenlediği Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu.


 Uluslararası pazarlarda moda ve trend yaratabilmek amacıyla Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu.


Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği ‘Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması’nın gala yemeği, Ekonomi bakanı Nihat Zeybekçi’nin katılımıyla 18.00 ‘de  Crowne  Plaza Bursa Convetion Center Thermal SPA Nilüfer Balo Salonu’nda gerçekleşecek.


Gençler ve profesyonel tasarımcıların teşvik edilerek, sektörel rekabet gücünün artırılması ve uluslararası pazarda moda ve trend yaratabilecek özgün tasarımların ortaya çıkarılmasının amaçlandığı 4. Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışmasında 4 ayrı kategoride ödüllerin verileceği gecede;


Her kategorinin birincilerine 7 bin 500, ikincilerine 4 bin, üçüncülerine de 3’er bin lira ödül verilecek. Tüm başvurular arasından seçilecek bir inovatif ürüne de 10 bin lira ödül verilecek ve ayrıca Ekonomi Bakanlığı desteği ile yurtdışında 2 yıl eğitim imkanı sağlanacak.


Geri Dön