26 / 04 / 2024

Türkiye GRI 2015 toplantı programı yayınlandı!

Türkiye GRI 2015 toplantı programı yayınlandı!

Türkiye GRI'ın beklenen programı tamamlandı. Bu sene programa İstanbul dışındaki ikincil odak noktalarını, seminerler ve 'küresel çaptaki en iyi uygulamalar' oturumları eklenerek yenilendi.



7. senesinde üst düzey gayrimenkul yöneticilerinin buluşma yeri haline gelen Türkiye GRI'ın beklenen programı tamamlandı.


15’in üzerindeki oturum konularından bazıları 

YABANCI YATIRIM – Türkiye’de yatırım için doğru zaman mı?

YURTDIŞINDA TÜRK SERMAYESİ – Yurtdışında nerelere yatırım yapılmalı?

YÜKSELEN FIRSATLAR - Yeni cazip pazarlar nereler?

KONUT – A sınıf alanlardaki fırsatlar


GRI, gayrimenkul sektörüne yön veren şirketlerin üst düzey yöneticilerini biraraya getiren, dünyanın birçok bölgesinde faaliyet gösteren uluslararası bir gayrimenkul klubüdür. 1998 yılından beri düzenli olarak dünyanın farklı bölgelerinde gerçekleşen GRI toplantılarının amacı sektördeki trendleri tartışmak ve potansiyel iş olanakları yaratmaktır.


ALIŞILMIŞ KONFERANSLARDAN FARKLI

Doğru ortakları ve yatırımları bulmak zor, pahalı ve zaman alıcıolabilir. Üst düzey gayrimenkul yöneticileri GRI toplantılarınıbu sebepten faydalı buluyor. GRI oturumları, tüm katılımcılarla etkileşim sağlayacak şekildedizayn edildi. Tüm katılımcıları hızlı bir şekilde tanıma fırsatını yakalayıp, işiniz için potansiyel ortaklar bulup daha sonra sohbetinize devam edebilirsiniz. 


GRI TOPLANTILARI NASIL İŞLİYOR?

Daha önce GRI’ya katılmadıysanız, GRI’ın formatı alışılmış konferanslardan farklı. GRI Türkiye’de de konuşmacı yok, panelist yok. Sadece, herkese eşit iştirak etme fırsatı veren, küçük informal tartışma grupları var. Hızlı ve verimli bir şekilde iş ilişkileri kurup, karar vericilerleanında yatırım ve iş ortaklığı olanaklarını tartışma fırsatı yakalayabilirsiniz. 


Tüm katılımcıların üst düzey yöneticilerden oluştuğu toplantıda, oturumdaki tüm katılımcıların eşit olarak iştirak ettiği küçük informal tartışma grupları var. Her oturumda, oturuma yön veren bir moderator ve 4 ile 8 eş-başkan bulunmaktadır. (Eş-) başkanlar oturumda görüşlerini diğer katılımcılardan daha az ya da çok belirtmezler, sadece oturuma yön verirler.


Geri Dön