28 / 03 / 2024

Türkiye İş Bankası, İş GYO'dan 500 bin TL değerinde pay aldı!

Türkiye İş Bankası, İş GYO'dan 500 bin TL değerinde pay aldı!

İş GYO payları ile ilgili olarak 1,03 TL fiyatından 500 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi Türkiye İş Bankası tarafından gerçekleştirildi. Böylece Türkiye İş Bankası'nın İş GYO sermayesindeki payları yüzde 46,29 sınırına ulaştı...



Türkiye İş Bankası, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. pay alım işlemleri hakkında açıklama yaptı. 

11 Aralık 2018 tarihinde İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,03 TL fiyatından 500 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ortaklık tarafından gerçekleştirildi. Bu işlemle birlikte Türkiye İş Bankası'nın İş GYO sermayesindeki payları yüzde 46,29 sınırına ulaştı.

Türkiye İş Bankası'nın yönetim kontrolüne sahip olduğu Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş., Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi, İş Merkezleri Yönetim ve İşletim A.Ş., İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş., İş Portföy Yönetimi A.Ş. ve Trakya Yatırım Holding A.Ş.'nin şirkette sahip olduğu toplam yüzde 15,8 oranındaki paylar da ortaklık kontrolü altında.

Türkiye İş Bankası'nın KAP açıklaması: 
İlgi: 20.12.2017 tarihli özel durum açıklamamız.

11.12.2018 tarihinde İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,03 TL fiyatından 500.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız %46,29 sınırına ulaşmıştır.

Yönetim kontrolüne sahip olduğumuz Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş., Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi, İş Merkezleri Yönetim ve İşletim A.Ş., İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş., İş Portföy Yönetimi A.Ş. ve Trakya Yatırım Holding A.Ş.'nin şirkette sahip olduğu toplam %15,8 oranındaki paylar da Ortaklığımızın kontrolü altındadır.

İşlem detaylarına ilişkin bilgilere ekte yer verilmektedir.

Dosya için tıklayın

 


Geri Dön