28 / 03 / 2024

Türkiye mega projelerle büyüyor!

Türkiye mega projelerle büyüyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü: "Türkiye büyüyor. Osmangazi Köprüsü'nü açtık. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü açtık. Bunlar dünya çağında önemli eserler. Bunlar ekonomideki verilerin dışında Türkiye'nin büyüdüğünün göstergesidir" dedi.



Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Türkiye'nin büyüdüğünü belirterek, "Osmangazi Köprüsü'nü açtık. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü açtık. Bunlar dünya çapında önemli eserler. Bunlar ekonomideki verilerin dışında Türkiye'nin büyüdüğünün göstergesidir." dedi.


Özlü, Yığılca ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı.


- "Türkiye büyüyor"

Bakan Özlü, burada yaptığı konuşmada, Türkiye ekonomisinin yılın ikinci çeyreğinde 3,1 oranında büyüdüğünü belirterek, şöyle konuştu:


"Türkiye büyüyor. Osmangazi Köprüsü'nü açtık. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü açtık. Bunlar dünya çapında önemli eserler. Bunlar ekonomideki verilerin dışında Türkiye'nin büyüdüğünün göstergesidir. Önümüzdeki dönemde Avrasya Tüneli'ni açacağız. Türkiye'de Asya ile Avrupa'yı birbirine bağlayan önemli bir projeyi açmış olacağız. Bu projede bir yön alttan geçerken, diğer taraf üstten karayolu ile boğazı karşıdan karşıya geçeceğiz." 


65'inci hükümetin "reformist bir hükümet" olduğunu vurgulayan Özlü, "Hükümetimiz 24 Mayıs'ta kuruldu. Ben de bu hükümetin içerisinde yer alarak birçok toplantıya katıldım. Bu toplantılarda Türkiye'nin problemlerini konuşuyoruz, derinlemesine konuşarak problemlere çözüm arıyoruz. Bu toplantıların çoğuna Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız da katılarak bizleri yalnız bırakmıyor. Türkiye'nin önü açık." diye konuştu.



AA


Geri Dön