24 / 04 / 2024

Türkiye Ofis Pazarı'nın 10 yıllık gelişimi ele alınacak!

Türkiye Ofis Pazarı'nın 10 yıllık gelişimi ele alınacak!

Türkiye Ofis Pazarı'nın 10 yıllık gelişimi değerlendiriliyor. Güncel Ofis Stoğu, Yenileme, Yeni Projeler ve Getirileri başlıklı panel, Jones Lang LaSalle sponsorluğunda 11 Ekim Cuma günü InterContinental Otel, İstanbul'da geçekleşecek...



Türkiye Ofis Pazarı'nın önündeki 10 senelik zaman diliminde geçireceği yolculuğun, farklı başlıklar altında irdeleneceği "Turkey Office Market - by 2023" etkinliğinde, "Güncel Ofis Stoğu, Yenileme, Yeni Projeler ve Getirileri" başlıklı panel, Jones Lang LaSalle sponsorluğunda 11 Ekim Cuma günü InterContinental Otel, İstanbul'da geçekleşecek.

Toplantıda, önümüzdeki üç yıl içerisinde A tipi ofis pazarında stok durumunun iki katına çıkacağı ve ofis arzının yaklaşık 5 milyon m2'lik alana ulaşacağı ve bu büyümede hem devletin hem de özel sektörün birlikte atacağı adımların önemli olacağı vurgulanacak.

Ofis sektörünün uzmanlarını, yatırımcıları, ticari gayrimenkul profesyonellerini ve iş geliştiricileri biraraya getirecek ve Jones Lang LaSalle Ofis ve Lojistik Yardımcı Direktörü Gün Gökkaya Moderatörlüğünde gerçekleşecek toplantıda, Jones Lang LaSalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş da  Ofis pazarındaki son gelişmeleri katılımcılarla paylaşacak. Avi Alkaş, ofis piyasasında önem kazanan yeni bölgeler, pazardaki gelişmeler, ofislerin verimliliği artıracak şekilde yenilenmesi gibi başlıklarda bilgi aktarımında bulunacak.


Geri Dön