28 / 03 / 2024

Türkiye Perakendeciler Federasyonu Anadolu'ya açılıyor!

Türkiye Perakendeciler Federasyonu Anadolu'ya açılıyor!

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) bu yıl da perakende sektörünün gelişimine katkı sağlayacak önemli projelere imza atıyor.




Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) bu yıl da perakende sektörünün gelişimine katkı sağlayacak önemli projelere imza atıyor. Türkiye'nin değişik illerinde organize perakendeciliğinin gelişmesi için düzenlenen Perakende Konferansları’na 2013 yılında da devam edecek olan TPF, konferanslarda ekonomik ve sektörel büyüme beklentisine paralel olarak her bölge için ayrı temaları işleyecek. 


Türkiye Perakendeciler Derneği (TPF) ve Retail Türkiye işbirliği ile Anadolu’nun önemli illerinde gerçekleştirilecek konferanslar ile yerel perakendecilerin bilinçlendirilmesi ve farklı bakış açıları kazanması hedefleniyor.

İlki 27 Mart tarihinde Erzurum’da gerçekleştirilecek konferansın ana teması “Perakendede Kalkınma ve Teşvikler” olarak belirlendi. Konferans dizisinin ikinci ayağı Haziran ayı içerisinde Ankara’da “Perakendede Eğitim” başlığı ile organize edilecek. Ekim ayında Van’da “Perakendede Sosyal Projeler” konusu işlenecek Perakende Konferansları’nın sonuncusu ise Aralık ayında Bursa’da “Perakendede Finans ve Karlılık” temasıyla düzenlenecek.


Geri Dön