20 / 04 / 2024

Türkiye yapı ve inşaatta büyük mesafe kaydetti!

Türkiye yapı ve inşaatta büyük mesafe kaydetti!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren ÇTSO üyeleri, Almanya Hannover'de düzenlenen fuara gitti. Heyet, tenknolojik gelişmeleri görme fırsatı yakaladı.



İnşaat sektöründe faaliyet gösteren ÇTSO üyeleri, Almanya Hannover'de düzenlenen fuara gitti. Heyet, tenknolojik gelişmeleri görme fırsatı yakaladı 


Gelişmeler konuşuldu 

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO), yapı ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerini Almanya Hannover'e götürdü. KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi" kapsamında desteklenen ziyarette, Hannover Ticaret Odası Bölüm Başkanı Tilman Brunner, Bölgesel Direktör ve Uluslararası ilişkiler Orta ve Doğu Avrupa Sorumlusu Reinhard Wagner ile sektör temsilcileri katılımıyla toplantı yapıldı. Toplantıda: Çanakkale'de yapı ve inşaat faaliyetleriyle ilgili yaşanan gelişme ve ihtiyaçlar dile getirildi, yeni teknolojiler, yapı kalitesini yükselten sistemler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu. 



Büyük mesafe alındı

Tilman Brunner, Çanakkale'ye yakın bir tarihte turistik ziyaret için geldiğini. Türkiye'nin yapı ve inşaat sektöründe büyük mesafe kaydederek ciddi bir pazar haline geldiğini ifade etti. Üyeler, iş gezisinin ikinci ve üçüncü günü de Hannover Bauen-Wohnen Uluslararası Yapı ve inşaat Fuarını ziyaret etti. Teknolojik gelişmeler, fuarda yer alan standarda yapılan uygulamalarla yerinde görüldü. Gezinin olumlu geçtiğini söyleyen üyeler, sektördeki gelişmeleri farklı bir pencereden görme imkanı bulduklarım, uluslararası organizasyonların daha sık düzenlenmesini talep etti.


Posta


Geri Dön