19 / 04 / 2024

Türkiye'de gayrimenkul pazarlama ve satış sektöründe bir ilk!

Türkiye'de gayrimenkul pazarlama ve satış sektöründe bir ilk!

Türkiye’de gayrimenkul pazarlama ve satış sektöründe; aracılık ve komisyon ödemesini ortadan kaldırarak ilk olma özelliği taşıyacak “Evkalade” projesi için Netkon İnşaat A.Ş. ve TUREP firmaları güçlerini birleştirdi.



Türkiye'de Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Sektöründe Bir İlk!


“www.evkalade.com” Çok Yakında Hizmete Girecek


Türkiye’de gayrimenkul pazarlama ve satış sektöründe; aracılık ve komisyon ödemesini ortadan kaldırarak ilk olma özelliği taşıyacak “Evkalade” projesi için Netkon İnşaat A.Ş. ve TUREP firmaları güçlerini birleştirdi. Kasım ayı içerisinde hizmet vermeye başlayacak olan “Evkalade”, Türkiye genelindeki satışta olan yeni iş ve yaşam konut projelerini tek adreste toplayacak. “www.evkalade.com”, aynı zamanda gayrimenkul alıcılarına 7/24 ücretsiz danışmanlık hizmeti de sunacak.


Netkon İnşaat A.Ş. ve TUREP, gayrimenkul pazarlama ve satış sektörüne ivme kazandıracak “Evkalade” platformu için güç birliği yaptı. Kasım ayı içerisinde hizmete girecek olan www.evkalade.com, güvenilir bir bilgi kaynağı olarak, sektöre yeni bir soluk getirecek. Gayrimenkul alıcılarına yatırım ve kazanç fırsatı da sunacak olan platform, en yeni iş ve yaşam projelerinin bir arada sunulduğu tek adres olmaya aday.


Komisyon Almıyor, Komisyon Veriyor

Gayrimenkul alıcılarını proje ve inşaat firmaları ile doğrudan buluşturan Evkalade, emlak komisyonu ve aracılık ödemesini ortadan kaldıracak bir hizmet sunacak. Evkalade, web sitesi üzerinden konut alımında %2’lik komisyon indirimi de sağlayarak konut sahibi olmak isteyenlere rahat bir nefes aldıracak.


Geçmişten Gelen Deneyim ile Gayrimenkul Sektörüne Yeni Bir Hizmet

Yurt dışındaki gayrimenkul sistemi modelini Türkiye’ye taşıyan Evkalade Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Karan, gayrimenkul sektöründe satış ve pazarlama hizmetlerine yeni bir boyut kazandırmayı hedeflediklerini belirterek, “Emlak sektöründe edindiğimiz tecrübeler ışığında gayrimenkul alıcılarının yeni konut projelerine ulaşmada zorluklar yaşadığını gördük. Türkiye genelinde satışta olan yeni iş ve yaşam konut projelerinin bilgi kirliliği olmadan, bir arada sunulduğu bir hizmet ortaya koymak için çalışmalarımıza başladık. Gayrimenkul alıcıları ile proje firmalarını arada emlakçı olmadan, doğrudan bir platformun olmaması bu projenin doğmasını sağladı. Evkalade, kasım ayında faaliyetine başlayacak, heyecanlıyız” açıklamalarında bulundu.


Geri Dön