25 / 04 / 2024

Türkiye'deki otellere ünlü firmadan Rus turist rezervasyonlarını iptal edin uyarısı

Türkiye'deki otellere ünlü firmadan Rus turist rezervasyonlarını iptal edin uyarısı

Antalya'da yaz sezonu öncesi Rusya, Ukrayna Orta Doğu ve Avrupa'dan tatil rezervasyonları gelmeye başladı. Bayramın yaklaşmasıyla canlanan iç pazara kötü haber ise ünlü tur firması TUI'den geldi. TUI, Rus turistleri veto etti.



Antalya Valisi Ersin Yazıcı, turizm sektöründeki rezervasyonların iyi durumda olduğunu açıkladı. Turizm sezonunun açılmasıyla birlikte Türkiye'nin sıcak döviz ihtiyacına destek olması beklenen Antalya'da uluslararası tur şirketi TUI Rus turistlerin rezervasyonlarının iptal edilmesini istedi. Otelleri şoke eden tebligatta 31 Mayıs'a kadar süre verildi.

Şirket rezervasyon iptallerine gerekçe olarak Rusya’ya uygulanan savaş yaptırımlarını gösterdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön