26 / 04 / 2024

Türkiye'nin 11 ilinde başlıyor! İş arayanlar için fırsat ayağa geldi tarih açıklandı

Türkiye'nin 11 ilinde başlıyor! İş arayanlar için fırsat ayağa geldi tarih açıklandı

Türkiye'nin 11 ilinde Sosyal Girişimcilik ve Geçim Kaynağı Tesisleri başlığı altında atıl tesisler yenilenecek. En az 7 bin kişinin faydalanabileceği 70 tesis canlandırılacak. Bakanlık, belediyeler ve kalkınma ajansları çalışmalara destek verecek. İşte detaylar..



Türkiye’nin 11 ilini kapsayan ve kadınlar ile gençleri odağına alan Sosyal Girişimcilik, Güçlendirme ve Uyum Projesi (SEECO), 26 Mayıs’ta başlıyor. 39,5 milyon euro toplam bütçeli proje, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, kalkınma ajansları ve belediyeler tarafından uygulanacak.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, AB Türkiye Delegasyonu, Dünya Bankası yetkilileri ile AB üyesi ülkelerin büyükelçilerinin katılımıyla start verilecek proje için Mardin’de, AB büyükelçilerinin de katılacağı bir sunum yapılacak. SEECO Avrupa Birliği FRIT Mali Yardım Fonu kapsamında fonlanacak ve Dünya Bankası ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülecek.

Türkiye nin 11 ilinde başlıyor! İş arayanlar için fırsat ayağa geldi tarih açıklandı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön