29 / 03 / 2024

Türkiye’nin cepten en kolay ev bulduran uygulaması: Metrekare.com!

Türkiye’nin cepten en kolay ev bulduran uygulaması: Metrekare.com!

Türkiye’nin cepten en kolay ev bulduran uygulaması: Metrekare.com. Hayalinizdeki evi arıyor ancak istediğiniz özelliklere sahip evi bir türlü bulamıyorsanız, Metrekare.com’un mobil uygulamaları tam size göre.



Metrekare.com’un Türkiye’de ilk olarak sunduğu ‘Anlık ilan bilgilendirme’ özelliği sayesinde istediğiniz gibi bir ev çıkar çıkmaz haberdar olabilir; kaçırma riskiniz olmadan ilk siz ulaşabilirsiniz.


Metrekare.com’un iPhone, iPad ve Android uygulamaları sayesinde hayalinizdeki evi evde, işte ya da yolda; mobil cihazlarınızın yanınızda olduğu her yerde kolayca bulabilirsiniz. Metrekare.com’un mobil uygulamalarıyla istediğiniz özelliklere sahip evi kolayca bulabilir ve navigasyon özelliği sayesinde görmek istediğiniz eve elinizle koymuş gibi ulaşabilirsiniz. Üstelik satmak ya da kiralamak istediğiniz gayrimenkulünüzle ilgili mobil olarak rahatça ilan da ekleyebilirsiniz.

 

Metrekare.com’un ev arama sorunlarını çözen mobil uygulaması…

 

Tam istediğiniz gibi bir eve ulaşmak için uygulamaya giriş yaparak istediğiniz kriterleri belirlemeniz yeterli.  Ardından listelenecek evler için resim, konum, fiyat, oda sayısı gibi pek çok özelliği bir arada görebiliyorsunuz. Beğendiğiniz evlerin büyük fotoğraflarını ve iç özelliklerini görebileceğiniz gibi, ilanları favorilerinize ekleyerek sonra tekrar bakabiliyorsunuz. Aradığınız evi bulamadınız mı? Öyleyse aradığınız kriterleri kaydederek, Metrekare.com’un Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiği uygulamasıyla istediğiniz gibi bir ilan eklendiğinde haberdar olabilirsiniz.

 

Metrekare.com mobil uygulamaları sayesinde görmek istediğiniz evlere kolayca ulaşmanızı da sağlıyor. İster akıllı cep telefonu, ister iPad ya da bilgisayarınızdan beğenerek favorilerinize eklediğiniz ilanlar otomatik olarak cep telefonunuza aktarılıyor. Böylece hem emlak sahibini tek tuşla arayabiliyor hem de görmek istediğiniz evin sokağını sanal bir şekilde dolaşabiliyorsunuz. Metrekare.com Türkiye’de ilk ve tek olan özelliği sayesinde, beğendiğiniz evi görmek istediğinizde, cep telefonunuza otomatik olarak aktarılan yol tarifiyle sizi gitmek istediğiniz yere kolayca ulaştırıyor.

 

Metrekare.com’un mobil uygulamalarıyla ev bulmak kadar gayrimenkullerinizi satmak ya da kiralamak da çok kolay. Üstelik Metrekare.com’un bir ilki hayata geçirdiği uygulaması sayesinde cep telefonunuzdan çektiğiniz fotoğraf ve videoları direkt olarak ilanınıza ekleyebiliyorsunuz. Ayrıca ev detayları ve konumunu da rahatlıkla girerek ilanınızı çok kısa bir zaman içinde oluşturabilirsiniz.

 

 



Geri Dön