29 / 03 / 2024

Türkiye’nin en büyük gençlik merkezi Çanakkale'de yapılıyor!

Türkiye’nin en büyük gençlik merkezi Çanakkale'de yapılıyor!

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek bayram tatilini bir kenara bırakıp bölgede devam eden yatırım çalışmalarını inceledi.



AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ve ilçe yöneticileri Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Güzelyalı ilçede yaptırılan Gençlik ve Sporcu Kamp Eğitim Merkezi inşaatını inceledi.

Çanakkale Kalem Gazetesi'nde yer alan habere göre; Gençlik ve Sporcu Kamp Eğitim Merkezi inşaatını inceleyen Ölçek’e inşaatı üstlenen firma çalışanları tarafından bilgi verildi. 

Ölçek inceleme gezisi sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Gençlik merkezimiz tamamlandığında Türkiye’nin en büyük gençlik ve spor kamp merkezi olacak. Merkezimizde 200 ve 300 yatak kapasiteli olmak üzere toplam 500 yatak kapasiteli iki adet konaklama yeri ve açık spor alanları olacak. Bu yıl içinde bitirilmesi planlanan merkezimiz; yüzme havuzu, su sporları merkezi, sentetik futbol sahası, spor salonu ve birçok antrenman sahalarıyla tüm sporculara, gençlere ve Çanakkale halkına hizmet verecek. Gençlik ve Sporcu Kamp Eğitim Merkezini ilimize kazandırdıklarından dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza, Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ve milletvekillerimize sonsuz
teşekkürlerimi sunarım.”


Geri Dön