24 / 04 / 2024

Türkiye'nin en büyük seramik showroomu Konya'da açıldı!

Türkiye'nin en büyük seramik showroomu Konya'da açıldı!

NG Kütahya Seramik'in Konya'daki iş ortağı Konal İnşaat Türkiye'nin en büyük seramik showroomunu açtı. Açılışa katılan MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, Konya'nın ticaret alanında örnek bir tablo çizdiğini söyledi...




Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, "Güzellikler devam ediyorken biz de bunların içerisinde bulunabiliyoruz" dedi.


Olpak, NG Kütahya Seramik'in Konya'daki iş ortağı Konal İnşaat'ın Türkiye'nin en büyük seramik showroomu açılışındaki konuşmasında, Konya'nın ticaret alanında örnek bir tablo çizdiğini söyledi. Ticaretin göstergelerinden birisinin havaalanlarındaki hareket ve yollardaki araç trafiği olduğunu vurgulayan Olpak, "Sadece bunlar değil, büyük açılışlar da ticaretin göstergesidir. Geçtiğimiz günlerde Düzce şubemizin yeni binasının açılışını yaparken, bir yapı marketinin de açılışını yaptık. Ülkemizde bazı şeyler güzel gidiyor. Güzellikler devam ediyorken, biz de bunların içerisinde bulunabiliyoruz" ifadelerini kullandı.


Kütahya Porselen Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, satılan her malın en iyi ve insanı etkileyecek ortamlarda teşhir edilmesi gerektiğini belirterek, "İyi teşhir yapılırsa, satışların artacağı kesin. Bu nedenle buradaki iş adamlarına hararetle tavsiyem; ürünleriniz ne olursa olsun en iyi ortamlarda tanıtın" dedi.


Güral, showroomun 6 bin 400 metrekaresi kapalı, toplam 10 bin metrekare alanı ile Türkiye'nin en büyük seramik showroomu olduğunu bildirdi.


NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, böylesine büyük bir hizmeti Konyalılarla buluşturdukları için mutlu olduklarını söyledi. Her zaman ilk ve en büyük olma arzusunda olduklarını belirten Güral, "Bugün Türkiye'nin en büyük seramik showroomunu hizmete açtık. Yeni showroomun Konyalılardan yoğun ilgi göreceğine inanıyoruz. Çünkü Konya her zaman kaliteye önem veren bir ilimiz oldu. Yeni ve modern yapıların yükseldiği bu kentteki insanlarımız seramik seçiminde son derece bilinçli hareket ediyor" diye konuştu. 


Konal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aslan Korkmaz da Konya'daki yapılara estetik değer kazandırdıklarını ifade etti. Kentte son yıllarda konsept inşaat projelerinin sayısının her geçen gün arttığına dikkati çeken Korkmaz, "Biz de her beğeniye hitap eden tarzda ürünlerimizin yanı sıra satış öncesi ve sonrası hizmetler sunuyoruz" ifadelerini kullandı.


Konuşmaların ardından, showroomun açılışı gerçekleştirildi.


AA





Geri Dön