29 / 03 / 2024

konya da açılan seramik mağazası

konya da açılan seramik mağazası

NG Kütahya Seramik'in Konya'daki iş ortağı Konal İnşaat Türkiye'nin en büyük seramik showroomunu açtı. Açılışa katılan MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, Konya'nın ticaret alanında örnek bir tablo çizdiğini söyledi...

AFAD açıkladı: Konya'da 4 büyüklüğünde deprem oldu

Son dakika deprem haberi. AFAD, Konya'da meydana gelen 4 büyüklüğündeki depremi resmi olarak açıkladı. Bildirime göre depremin derinliği 7.02 olarak kaydedildi.

SON DAKİKA! Konya’da 5 şiddetinde deprem oldu!

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Konya’da 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonra olumsuz bir durum rapor edilmezken, halkın büyük panik yaşadığı öğrenildi.

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

Aselsan, Konya'da 4 katlı okul inşa edecek!

Konya’da Aselsan Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin inşa edilmesi için protokol imzalandı. Okulun 2022 yılında eğitime kazandırılması planlanıyor.

Konya’da 2021 yılı Mart'ta 2 bin 657 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Konya’da 2021 yılı Mart ayında 2 bin 657 konut satıldı.

Konya'da kira ücretine zam yapılan esnaftan tepki!

Konya'da 8 yıldır ızgara salonu işleten Azmi D,'nin kira ücretine pandemi döneminde yüzde 50 zam yapıldı. Yapılan zam karşısında şoke olan Azmi D, duruma isyan etti. 

Konya'da 6 bin 950 konut inşa ediliyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Konya'da Mevla  Mevlana Meydanı Yenileme ve Dönüşüm Projesi kapsamındaki temel atma töreninde yaptığı konuşmada Konya'nın 14 ilçesinde 6 bin 950 konut inşa edildiğini açıkladı. 

Konya'da 6 bin 435 sosyal konut inşa ediliyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Harmancık Kapalı Pazar Alanı'nda düzenlenen AK Parti Meram 7. Olağan İlçe Kongresi'nde yaptığı açıklamada, Konya'da 6 bin 435 sosyal konut inşa edildiğini açıkladı.

Konya'da raylı sistem hatları genişliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya Şehir Hastanesi Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan Konya'da yapılan yatırımlara ilişkin bilgi verdi.

Konya’da Ağustos ayında 4 bin 21 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü 2020 yılı Ağustos ayı Konut Satışı İstatistikleri'nin açıkladığı verilere göre;Konya’da Ağustos ayında 4 bin 21 konut satıldı.

Konya’da Nisan ayında bin 219 konut satıldı!

TÜİK Konya Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 2020 yılı Nisan ayı itibariyle Konya'da toplam konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 47,6, bir önceki aya göre yüzde 52,8 oranında düşerek bin 219 adet olarak kaydedildi...

TOKİ'nin Konya'da inşa edeceği 1717 konut için kura çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) dar gelirli vatandaşlara yönelik yürüttüğü proje kapsamında Konya'da inşa edilecek 1717 konutun hak sahiplerini bügün çekilen kura ile belirledi...

Birikimevim Konya'da yeni şube açtı!

Birikimevim, faizsiz finansman yönetimi ile kişileri en uygun maliyetlerle ev sahibi yapmaya devam ediyor. Türkiye'nin her noktasında olma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Birikimevim, yeni şubesini Konya'da açtı...

konya da açılan seramik mağazası Haberi

konya da açılan seramik mağazası


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, "Güzellikler devam ediyorken biz de bunların içerisinde bulunabiliyoruz" dedi.


Olpak, NG Kütahya Seramik'in Konya'daki iş ortağı Konal İnşaat'ın Türkiye'nin en büyük seramik showroomu açılışındaki konuşmasında, Konya'nın ticaret alanında örnek bir tablo çizdiğini söyledi. Ticaretin göstergelerinden birisinin havaalanlarındaki hareket ve yollardaki araç trafiği olduğunu vurgulayan Olpak, "Sadece bunlar değil, büyük açılışlar da ticaretin göstergesidir. Geçtiğimiz günlerde Düzce şubemizin yeni binasının açılışını yaparken, bir yapı marketinin de açılışını yaptık. Ülkemizde bazı şeyler güzel gidiyor. Güzellikler devam ediyorken, biz de bunların içerisinde bulunabiliyoruz" ifadelerini kullandı.


Kütahya Porselen Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, satılan her malın en iyi ve insanı etkileyecek ortamlarda teşhir edilmesi gerektiğini belirterek, "İyi teşhir yapılırsa, satışların artacağı kesin. Bu...