25 / 04 / 2024

Türkiye'ye 1.245 yeni hastane, 817 bin konut yaptık!

Türkiye'ye 1.245 yeni hastane, 817 bin konut yaptık!

Sivas mitinge halka hitap eden Başbakan Yıldırım, "Bugüne kadar Türkiye'ye 284 bin derslik, bin 245 yeni hastane, 817 bin toplu konut yaptık. Peki bu yıkım ekine soruyorum? Siz ne yaptınız?" dedi..



AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin tarihi Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitingde konuşma yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Başbakan Yıldırım, muhalefete yönelik eleştirilerini sürdürdü.  Yıldırım mitingde şu ifadeleri kullandı; "Bu adayların durumu evlere şenlik, ağızlarından yapmak, üretmek, planlamak diye güzel bir söz bugüne kadar duyduğumuz yok. AK Parti 16 yıldır gece gündüz demeden Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu ülkeye hizmet ediyor. Bugüne kadar Türkiye'ye 284 bin derslik, bin 245 yeni hastane, 817 bin toplu konut yaptık. Peki bu yıkım ekine soruyorum? Siz ne yaptınız? Bunları yıkacak mısınız? Bu yıkım ekinine hak ettikleri cevabı verecek miyiz? 585 bin yeni öğretmen atadık. Bunları göreve başlattık. Peki siz gelince bunları işten mi çıkaracaksınız?"


Geri Dön