26 / 04 / 2024

Türkiye'yi bir baştan bir başa imar etmek için 15 yıldır çalışıyoruz!

Türkiye'yi bir baştan bir başa imar etmek için 15 yıldır çalışıyoruz!

Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye'yi 15 yıldır bir baştan bir başa imar etmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.



 

Başbakan Binali Yıldırım, Silence Otel'de düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliğinde yaptığı açıklamada, birçok programa katıldıklarını ama bunun en fazla duygulandığı programlardan biri olduğunu söyledi.

 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Türkiye'yi 15 yıldır bir baştan bir başa imar etmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen Başbakan Yıldırım, ülkenin dağ gibi sorunlarını dağ gibi hizmetlere dönüştürdüklerini söyledi.

 

Dünyanın en büyük havalimanını, en uzun, en geniş köprülerini yaptıklarını, en büyük projelerini hayata geçirdiklerini belirten Yıldırım, bunların Türkiye'nin ve milletin başarısı olduğunu kaydetti.

 

İnsan için yaptıkları hizmetlerin bu eserlerden daha anlamlı olduğunu söyleyen Yıldırım, "Çünkü taşa, toprağa yapılan yatırımın bir ömrü var. İnsana yapılan yatırımın ise nesilden nesile, ilelebet kalan bir hizmet olduğunun bilincindeyiz." diye konuştu.


Geri Dön